Vlogger


Mehmet Büyükyilmaz

Fanatiek zeebaarsvisser

Rotterdam | Nederland

OVER DEZE VLOGGER:

Eén van de namen die binnen de zeebaarsvisserij de laatste tijd veel te horen valt, is die van Mehmet Büyükyilmaz. Deze door-en-door fanatieke zeebaarsvisser (met kunstaas) schrijft in de social media over zijn visserij en deelt zijn video’s met live aanbeten op de bekendste stekken van Rotterdam! Inderdaad: Mehmet is nooit te beroerd om zijn kennis te delen en schroomt daarbij niet om ook stekken te laten zien waar beginnende zeebaarsvissers ook daadwerkelijk een kansje maken om een baars te vangen. Buiten zijn werktijden en de uren dat hij aan het vissen is,  kun je hem meestal vinden bij Eagle Hengelsport aan de Pleinweg 184-A in Rotterdam, waar hij klanten te hulp staat op het gebied van zeebaarsvisserij. Dat doet hij volledig vrijwillig, omdat hij het fantastisch vindt om nieuwe zeebaarsvissers op weg te helpen met de juiste informatie op gebied van juiste materiaal en stek! Voortaan is dit zeer enthousiaste zeebaarstalent ook vlogger op onze site.

 

Voor meer informatie over Mehmet klik hier

Vlog overzicht Mehmet Büyükyilmaz

Met heel veel plezier presenteren wij hier het filmpje dat onze vaste vlogger Mehmet in mei jl. schoot tijdens zijn visvakantie naar het thuisland van zijn ouders, Turkije.Onze vaste vlogger Mehmet heeft ook de afgelopen tijd weer ontelbare uren doorgebracht in zijn favoriete Europoortgebied. Hoppend van kantvisstek naar kantvisstek – mits die tenminste niet onbevisbaar waren vanwege kort onder de oever geschoten staande netten. Maar die nettenellende is een heel ander verhaal!Afgelopen zondag 14 augustus werd de tweede en daarmee beslissende manche gevist om te bepalen welke van de twee kemphanen Siu de Moor en Mehmet Büyükyilmaz de Seabass Masters The Battle zou gaan winnen. Hierbij de vlog van Mehmet, met de opnieuw aanstekelijke beelden van deze tweekamp.Som zit het mee, soms zit het tegen! Afgelopen week zat het onze vaste vlogger Mehmet een keertje geweldig mee, toen hij samen met Jelle de Moor - juist: de broer van!- een dag mee ging met de BassExpress van Lesley Luijer.


In zijn nieuwste vlog brengt Mehmet verslag uit van zijn in de diverse social media breed uitgemeten battle over twee manches met mede-zeebaarsvisser Siu de Moor. Beide mannen bieden tegen elkaar op voor wat betreft hun zeebaars skills en dan is er slechts één manier om keihard te bewijzen wie er – in ieder geval op dit moment – de sterkte is.Zijn het niet altijd de grootste vissen, de absolute kneiters, de persoonlijke records die op het allerlaatste moment de dans weten te ontspringen? Juist vóór het landingsnet de vis omsluit, lost de haak. In zijn laatste krachtige run weet de vis die je in gedachten reeds trots op de foto zet en vervolgens weer loslaat een obstakel te bereiken en dan… niets! De druk op de lijn die wegvalt, het binnendraaien van een losse lijn…


In zijn nieuwste vlog bewijst Mehmet eens temeer geen geheimen te hebben. Geen ‘geblurde’ achtergronden dus om zijn stekken in het Rotterdamse Europoortgebied onherkenbaar te maken en geen kunstaasjes die angstvallig uit beeld worden gehouden.


In zijn eerste vlog stelt Mehmet Büyükyilmaz zich kort aan jullie voor en neemt hij jullie na zijn werk mee naar twee stekken in het Europoortgebied, waar hij aan het begin van de avond zijn shadje laat ‘huppelen’. Op de eerste stek levert dat nog niet veel op, maar later volgen er enkele (scholen)baarsjes. Reken er echter op dat Mehmet jullie in volgende vlogs knallende aanbeten van superbaarzen zal laten zien, want ook die weet hij met grote regelmaat te vangen.