ZeevisWedstrijden


 

Hieronder treffen jullie ons volledig actuele overzicht van zoute wedstrijden (boot en strand) en daarnaast attenderen wij standaard elke vrijdag de wedstrijdvissers onder onze bezoekers op de wedstrijden die op korte termijn in het verschiet liggen en die wij graag in jullie aandacht aanbevelen.

 

Elke vereniging die een wedstrijd aan of op zee opgenomen wil zien op onze wedstrijdkalender, kan ons de benodigde informatie mailen, waarna de belangrijkste gegevens zullen worden geplaatst.

 

Mail de benodigde informatie daartoe in de vorm van een Word-document (bij voorkeur GEEN vormgegeven pdf!) naar: redactie@publishinghouse.nl

 

NIPRO bij Nacht en Ontij 2

 

Wedstrijden onder auspiciën van Sportvisserij Nederland

Allereerst zijn er voor zowel de boot- als de strandvissers de diverse kwalificatiewedstrijden, Nederlandse Kampioenschappen, naselecties en Topcompetitiewedstrijden, die worden georganiseerd namens Sportvisserij Nederland. Dat kan gaan om wedstrijden waaraan iedereen -mits lid van een bij een federatie aangesloten vereniging- kan deelnemen, maar ook speciale wedstrijden voor de jeugd, voor dames en voor teams.

 

Het ultieme doel is veelal om je via die wedstrijdreeksen te kwalificeren voor de door FIPS-M georganiseerde Wereldkampioenschappen in de diverse disciplines, of voor interlands en meerlandenwedstrijden.

 

Voor nadere informatie, klik hier.

Nieuwsoverzicht