ZeevisWedstrijden


 

 

Hieronder treffen jullie ons volledig actuele overzicht van zoute wedstrijden (boot en strand) en daarnaast attenderen wij standaard elke vrijdag de wedstrijdvissers onder onze bezoekers op de wedstrijden die op korte termijn in het verschiet liggen en die wij graag in jullie aandacht aanbevelen.

 

Elke vereniging die een wedstrijd aan of op zee opgenomen wil zien op onze wedstrijdkalender, kan ons de benodigde informatie mailen, waarna de belangrijkste gegevens zullen worden geplaatst.

 

Mail de benodigde informatie daartoe in de vorm van een Word-document (bij voorkeur GEEN vormgegeven pdf!) naar: redactie@publishinghouse.nl

 

NIPRO bij Nacht en Ontij 2

 

14 januari, Europoort

SVV De Slufter en Avicentra in Oostvoorne organiseren gezamenlijk de Euromasters 2018, een triowedstrijd op drie locaties in het Europoortgebied volgens een bijzonder concept. Je geeft je samen met twee vismaten op en na de loting voorafgaande aan de wedstrijd mag je per trio zélf beslissen wie er waar gaat vissen. Die keuzemogelijkheid geeft dus een extra technisch aspect aan de wedstrijd, aangezien je de persoonlijke sterke kanten van de drie individuele vissers zo kunt proberen uit te buiten.

 

Er wordt gevist op parcoursen aan het Beerkanaal, het Calandkanaal (windmolens) en het Dintelkanaal (uitwijk: Calandkanaal smal). De wedstrijd duurt van 10.00 tot 14.00 uur conform het wedstrijdreglement van Sportvisserij Nederland en de eindrangschikking wordt opgemaakt op basis van klassementspunten.
Wedstrijdkaarten vanaf 8.00 uur ophalen in het clubgebouw van SVV De Slufter aan de Dintelhavenweg 127 te Rotterdam-Europoort, waar na afloop ook weer wordt samengekomen voor de feestelijke prijsuitreiking. Er is een mooie prijzentafel met hengelsportprijzen beschikbaar.

 

Het inschrijfgeld voor deze wedstrijd bedraagt € 45,- per trio.
Inschrijving tot 7 januari 2018 per mail aan: info@avicentrahengelsport.nl of wim.kruining@telfort.nl onder vermelding van de namen van het trio deelnemers.
Voor nadere informatie, tel. (0181) 482411 of 06-15649682.

 

Euromaster Triowedstrijd in de Europoort 02

 

24 FEBRUARI - 5 MEI - 20 OKTOBER  EN 8 DECEMBER 2018

De Nederlandse Federatie van Brandingwatersportverenigingen (NFB) behartigt de belangen van 32 veelal direct aan het strand gelegen clubs van (catamaran)zeilers, kleine visboot verenigingen en strandvissers. Tot het activiteitenprogramma van de NFB behoort het organiseren van een compleet wedstrijdprogramma, bestaande uit voor iedereen toegankelijke open wedstrijden, maar ook competities voor leden van de aangesloten verenigingen, zoals de uit vier wedstrijden bestaande strandviscompetitie op diverse locaties langs de Nederlandse kust. 

 

De strandviscompetitie 2018 wordt georganiseerd door HSV De Sportvisser uit Noordwijk aan Zee, Strandvisvereniging De Slufter bij de Hoekse WatersportverenigingZeeboten en strandvisvereniging De Salamander uit Castricum en Zeevisclub Bij Nacht en Ontij uit Egmond aan Zee.

 

In tegenstelling tot de eerder genoemde ’open’ wedstrijden, kan aan deze competitie alleen worden deelgenomen door leden van een van de in totaal 32 aangesloten verenigingen. Er wordt gevist conform de wedstrijdreglementen van de NFB, waarin o.a. is opgenomen dat alle aassoorten zijn toegestaan, met uitzondering van ‘witten’ en zachte krab.


Voor het komend jaar staan de volgende vier competitiewedstrijden op het programma:

•    24 februari - Noordwijk aan Zee
•    5 mei          - Hoek van Holland
•    20 oktober  - Castricum
•    8 december – Egmond aan Zee

Op deze vier data wordt er gevist van 9.00 tot 13.00 uur.

 

Het inschrijfgeld voor de serie van vier wedstrijden bedraagt € 40,- per persoon; korpsen € 50,- extra. Eventueel kann ook voor een losse wedstrijd worden ingeschreven à € 12,50 per wedstrijd per persoon.
Aanmelding vóór 10 februari 2018 via het eigen verenigingssecretariaat.

 

Strandviscompetitie NFB 1

 

21 en 22 april, Noordwijk aan Zee

De-spotlights-op-diverse-attractieve-zoute-viswedstrijden-05

 

Inmiddels komen er ook al de nodige vooraankondigingen binnen van grote nationale en zelfs ook internationale wedstrijden die komend jaar op de kalender staan, zoals die van de op 21 en 22 april 2018 op het strand van Noordwijk te houden tweedaagse wedstrijd om de Dutch Yuki Masters 2018.

 

Vanzelfsprekend is het wachten nog op verdere actuele informatie, maar als je zeker wilt zijn van deelname, is het officiële inschrijfformulier nu alvast aan te vragen via info@ahoy-hengelsport.nl

 

Nieuwsoverzicht