Strandstokken te huur

09 maart 2016 | Peter Dohmen

Stel, je hebt een huisje gehuurd voor een gezinsvakantie in Zeeland, maar te horen gekregen: “Denk erom – die visspullen laat je thuis!”…

 

Dan zul je altijd zien dat de kids naar dat tropisch zwemparadijs een plaats verderop willen en dat jij niet beslist mee hoeft. Een hele middag de tijd, prima visweer en verdr… je hebt je visspullen inderdaad thuisgelaten!

 

Zeevisspullen huren

Gelukkig is er een handige oplossing voor dit ‘klein leed’. Sinds twee jaar verkoopt én verhuurt Yvo de Bruin van De Bruin Hengelsport  hengelsportartikelen in hartje toeristisch Zeeland, om precies te zijn in Sirjansland op Schouwen-Duiveland. In die winkel is niet alleen een uitgebreid assortiment aan visspullen (zoet én zout) te koop, maar ook vers zee-aas en daarnaast verhuurt Yvo daarnaast bijvoorbeeld ook strandhengelsets met steun. Niet alle klanten die een strandhengel komen huren, zijn ervaren zeehengelaars en dus heeft het materiaal vaak flink te lijden. Juist ook daaron heeft Yvo gekozen voor materiaal dat een stootje kan hebben. Je huurt een kwalitatief goede Mitchell strandhengel, met daarop een acht keer gelagerde Shakespeare surf-molen, tot de rand toe opgespoeld met rode Berkley Trilene. En daarbij dan ook nog eens een stevige telescopische driepoot-hengelsteun. De huurprijs voor één complete set van hengel, molen en strandsteun bedraagt € 12,50 per dag.

 

Strandstokken te huur 2

Complete huurset voor een dagje strandvissen.


Daarnaast zijn er ook speciaal samengestelde geep- en zeebaarssets met gevlochten lijn op de molen te huur en voor wie een dagje wil gaan bootvissen, zelfs ook boothengels. En wil je eens een keertje proberen hoe het voelt om te bootvissen met een reel? Ook die kunt je, compleet met een Penn-hengel, huren in Sirjansland!

 

Strandstokken te huur 3

In de winkel is alle benodigde klein materiaal te koop.

 

Klein materiaal

Het voor het vissen benodigde klein materiaal zoals onderlijnen en lood is in de winkel te kust en te keur te koop en het zee-aas is altijd kakelvers. Daarvoor beschikt De Bruin Hengelsport over een goedwerkend zoutwatercirculatie systeem, met een constante watertemperatuur van 7-8 graden, waardoor er altijd verse pieren en zagers op voorraad zijn. Alle genoemde artikelen zijn uiteraard ook gewoon te koop en de loods is op afspraak te bezoeken. Voor verhuur graag tevoren even bellen of mailen!

 

De Bruin Hengelsport
Zandweg 3a
4308 AD Sirjansland
Tel. 06-33101944
E-mail: bruin.hengelsport@gmail.com
Website: www.bruinhengelsport.jimdo.com

 

Strandstokken te huur 4

Strandstokken te huur 5

Dankzij een goede circulatie van koel zeewater altijd verse pieren en zagers.


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.