Kwaliteit en service bij Hamelink

19 februari 2016 | Berend Masselink

Misschien wel een van de bekendste en trouwste standhouders op de Visma is de firma Hamelink uit het Zeeuws-Vlaamse Biervliet; sterk in zeevissen, vliegvissen, karper en roofvis.

 

Hengelsport Kees Hamelink

Ook op Visma 2016 is ‘Hengelsport Kees Hamelink’ present en staat de bezoekers met raad en daad terzijde. Dankzij de kennis van de medewerkers en teamvissers kun je hier goede praktijkadviezen inwinnen. Zo zullen de ervaren zeevissers Erik Opdebeek en Erik Goyvaerts van het Hamelink zeevisteam aanwezig zijn. Hamelink toont op de Visma onder meer de exclusieve Diamond en Zziplex strandhengels  in verschillende modellen. De Diamonds zijn gemaakt volgens het Sonic Drive concept, zie ook  http://www.keeshamelink.com/index.php?q=204&p=1

 

Hardy en Greys

Vliegvissers kunnen zich verheugen op een nieuwe vice van het merk Stonfo, de STF654 Transformer. Hamelink voert onder meer de vliegvismerken Hardy, Greys, Vivarelli, Turral, Veniard en Marc Petitjean, en dan weet je als vliegvisser al genoeg, want deze merken ademen kwaliteit. Op de Visma vind je bij de mannen uit Biervliet tevens de allernieuwste zeebaarsvliegen van Chris Ogbourne. Op de stand zullen de gekende vliegvisser/binder Jan Keur en de vlagzalm/nymf-vissers Ronny Gryspeerd  en Freddy de Coussemaker hun opwachting maken.

 

Zeebaarshengels

Roofvissers moeten zeker even kijken naar de allernieuwste kleine Rapala pluggen voor ultralichte hengels en de fraaie handgemaakte zeebaarshengels die Hamelink op Loomis en Sportex blanks heeft afgebouwd.

 

Kijk voor meer informatie op www.keeshamelink.com

 

Kwaliteit en service bij Hamelink 2

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.