Wesdijk: extra korting op unieke Grauvell Vertix strandhengels

24 maart 2020 | Redactie

Ook in deze moeilijke tijden kan de zeevisser gelukkig nog een hengeltje uitgooien, mits hij er in zijn eentje op uitgaat en de maatregelen goed in acht neemt. Frisse lucht en een zonnetje zijn broodnodig, ook al staat de wind strak uit de oost. Wesdijk is ook voor de zeevisser een sterke partner, bijvoorbeeld als het gaat om Grauvell.

 

Spaans

Hoewel de zeevisser bepakt en bezakt is met de nodige spullen, blijft de hengel altijd een van de belangrijkste materialen bij het zeevissen. De hengel bepaalt of je kunt komen waar de vis zit. Er zijn veel hengelmerken, maar velen kennen nog altijd de bijzondere kwaliteit van de Grauvell strandhengels. Nog altijd, want de originele Spaanse firma is helaas ter ziele gegaan, maar stond bekend om zijn prachtige gevoelige strandhengels. Wesdijk heeft jarenlang dit Grauvell als huismerk gehad en neemt daarom enigszins met pijn in het hart afstand van deze unieke verzameling.

 

Ruime voorraad met goede garantie...

 

Extra korting

Bij aankoop van een of meerdere van de Grauvells uit de ruime voorraad, behoud jij als zeevisser de volledige garantie van deze prachtexemplaren. Om alle twijfel weg te nemen, biedt Wesdijk nu t/m eind maart 20% extra korting bovenop de reeds zeer scherpe prijzen. Deze 20% extra korting wordt in de winkelwagen verrekend.

  

Galaxy...

Raider Surf...

 

Vertix

In de collectie zit voor iedereen wat wils. Of het nu om de topper in prijs-kwaliteitverhouding gaat, zoals de Vertix Galaxy LC, of de bovengemiddelde middenklasser Vertix Raider Surf, of een topper voor minder dan half geld: de Vertix Zenet MN, ze zijn allemaal familie uit dezelfde legendarische fabriek.  

 

Vertix Zenet MN...

 

Garantie

Sla je slag met deze extra korting op de fraaie Spaanse stokken, waarmee je niet alleen ver kan vissen om de vis te bereiken, maar ook gevoelige aanbeten kunt registreren en plezier beleven aan een haal met mooie vis of een flinke dril, met het volle vertrouwen in de garantie op deze Grauvell Vertix strandhengels.

 

Let op de huidige openingstijden...

 

Wil je gaan vissen en je hebt nog geen aas? Wesdijk verzendt sinds kort ook zeeaas. Kijk op de website voor details. Geniet ervan, denk na wat je doet en blijf gezond!

 

 

 

Altijd met een cadeau bij een bepaald aankoopbedrag van een artikel uit voorraad...

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.