Technautic: Power Rebel powerbank voor USB apparatuur

10 maart 2020 | Redactie

De nieuwe Power Rebel 26K is een hoge capaciteit powerbank voor ‘outdoor’ gebruik. Verdeler Technautic distribueert deze Rebelcell powerbank voor telefoon, tablet en andere USB apparatuur naar de winkels. De powerbank is goedgekeurd om ook in je handbagage van het vliegtuig mee te kunnen.

 

Met meerdere snellaaduitgangen en ook draadloos opladen...

 

De schokbestendige behuizing met meerdere snellaaduitgangen, de draadloos laden mogelijkheid, het geïntegreerde zonnepaneel en de LED lamp maakt deze Power Rebel bij uitstek een powerbank om telefoon, tablet en andere USB apparatuur op te laden in ‘outdoor’ en andere situaties. De afmetingen bedragen 176 x 95 x 29 mm en het gewicht is 565 gram.

De Power Rebel weegt 565 gram...

 

 

Hoge capaciteit

Je kunt tot 9 x de mobiele telefoon; 3x de tablet laden en tot wel 3x apparaten gelijktijdig supersnel opladen via de 2 x USB-A en 1 x USB-C snellaaduitgangen. Handig voor reizigersis ook dat de Power Rebel 26K mee mag in de handbaggage in het vliegtuig. Het pakket bestaat uit de Power Rebel 26K, laadkabel, draagkoord en gebruikershandleiding. Klik hier voor meer details over deze powerbank.

 

Stay connected during fishing!

 

 

Ook draadloos opladen...

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.