Welke zeevisser vist er ook op karper?

28 januari 2020 | Redactie

Van vrijdag 31 januari t/m zondag 2 februari 2020 vindt in de IJsselhallen in Zwolle Europa’s grootste karperbeurs plaats: Carp Zwolle. Voor de karpervisser een niet te missen evenement. Maar hoe zit dat voor andere vissers, zoals zeevissers? Wat vinden zij van de bivvyboys, die dagen achter hun elektronische piepers zitten te wachten tot een karper (of brasem) aanbijt?

 

Lange rij voor de kassa van Carp Zwolle...

 

Drie dagen lang

Drie dagen lang vullen meer dan 140 standhouders het beursoppervlak van 20.000 m² in de IJsselhallen. Het is alweer de 26e editie van deze beurs. Van heinde en verre reizen de karpervissers  naar Zwolle voor de opening van het karperseizoen waar de stand bemand worden door groothandels, winkeliers, hengelbouwers, aasfabrikanten, visvakantie-aanbieders en materialen als  luggage, voerboten, schepnetten, 'end tackle', kleding of aas.

 

 

Bewegen de toppen al?

 

 

 

 

Even de voerboot vullen met heerlijke boilies...ze ruiken wel beter dan zagers of zeepieren...

 

Wat vind jij?

Wat vind jij als zeevisser van het karpervissen? Heb je wel eens op karper gevist, of nog steeds? En waarom doe je dat niet, of juist wél? Laat het ons weten op het Facebook-account van Zeehengelsport!

 

 

Is de uitrusting compleet of moeten we nog iets aanschaffen?

 

 

Klik hieronder om de trailer van Carp Zwolle te bekijken.

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.