Champagne bij Vanclaes trailers tijdens succesvolle Boot Düsseldorf

26 januari 2020 | Sjoerd Schrassen

Als de botenmarkt en watersportmarkt aantrekt krijgen de firma’s in de toelevering het ook steeds drukker.  Dat was te merken tijdens de 51ste  Boot Düsseldorf, die vandaag werd afgesloten. Een van de deelnemers was de firma Vanclaes die er opnieuw zijn opvallende boottrailers etaleerde en in Düsseldorf zelfs haar 1200e trailer verkocht.

 

Veel sportvissers uit diverse landen kwamen even een kijkje nemen op de Boot Düsseldorf . Directeur Stian Duijvelaar (rechts) en Vanclaes medewerkers konden alle mogelijkheden laten zien van hun maatwerk...

 

Noviteit

Het familiebedrijf uit Alphen aan den Rijn zagen we voor het eerst in 2013 tijdens de Hiswa Amsterdam. Meteen was er de herkenning van een noviteit met een degelijke en moderne uitstraling die een duurzaam en veelzijdig gebruik garandeerde. Met onder meer het gebruik van roestvast staal als specialiteit, maar ook met (onderwater) LED-verlichting, meebewegende Gyro roller steunwieltjes en het ontbreken van de traditionele verlichtingsbalk. De trend was gezet.

 

 

 

Reden voor een feestje in Düsseldorf ...

Waterdichte verlichting

De Vanclaes boottrailers worden anno 2020 nog steeds met waterdichte verlichting geleverd en geen enkele specifieke klantvraag is de crew te gek om er een passende oranje Vanclaes oplossing voor te maken. Vanclaes is natuurlijk niet alleen bekend van zijn herkenbare Hollandse kleur. Voor elke boot-hull is er wel een op maat gemaakte trailer van deze bouwer.  Van RIB, jetski of sloep tot de grote boten, en -  voor ons hengelaars veel belangrijker - voor elke denkbare sportvisboot.

 

 

Voor elk vaartuig een Vanclaes trailer op maat...

 

Mijlpaal

Sinds de oprichting is het Vanclaes concept dan ook zo succesvol. Een half jaar terug was er de mijlpaal van de duizendste verkochte trailer, maar nu al, nota bene tijdens de laatste dagen van Boot Messe Düsseldorf, kon de volgende mijlpaal alweer bereikt worden omdat er de 1200e oranje trailer werd verkocht en dat mooie ronde getal alweer ruim werd gepasseerd. Reden voor een extra feestelijk tintje met champagne.

 

 

Het herkenbare oranje...

 

Alphen aan deN Rijn

Ook de toekomst ziet er goed uit. Vanclaes RVS boottrailers worden inmiddels wereldwijd verkocht vanuit meer dan twintig landen. Boot Düsseldorf is achter de rug, maar was je niet in de gelegenheid langs te gaan, geen nood, want het Vanclaes Experience Center in Alphen aan den Rijn staat open voor een bezoek. Raadpleeg de website voor meer informatie.

 

 

Strong as steel; light as aluminium...

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.