Cordes Travel opent 2020 met drie dagen mega-kortingen

15 januari 2020 | Redactie

Cordes Travel opent 2020 met een enorme knaller voor aanbiedingen op visreizen. Het visreisbureau kijkt tevreden terug naar 2019, waarin meer dan vierduizend vissers door Cordes Travel werden begeleid, een flinke stijging.

 

Dit jaar 2020 bestaat Cordes Travel 16 jaar en dat is niets voor niets en tot nu toe elk jaar weer meer boekingen en meer klanten, waaronder 80% loyale vaste gasten.

 

Knaller

Om het jaar met een knaller te beginnen geeft Cordes Travel in de komende nieuwsbrief van 24 januari mega-kortingen op de dagen 24, 25 en 26 januari en alleen via de nieuwsbrief. Het betreft kortingen op een visreis die wel honderden euro’s kunnen schelen voor 2020. 

 

 

Een enorme leng uit Vesteralen...

 

Noorwegen

Cordes Travel wil ‘flink knallen’ en gaat kortingen geven op accommodaties als Havferie, Hellesoy, Hindrum, A Rorbuer, Nappstraumen, Vesteralen en Havoysund in Noorwegen. Maar ook gaan er vette kortingen uit voor Panama, Canada en Zweden. En dat is nog niet alles, want de eerste 10 boekingen krijgen ook nog eens een sportvispakket t.w.v. 150,- en bij sommige kortingen tevens een Penn hengel bij de boeking!

 

 

Schoon aan de haak, 22 kg Noorse kabeljauw...

 

Drie dagen

Deze speciale en unieke actie is dus alleen via de nieuwsbrief van Cordes Travel te lezen, dus zorg dat je de nieuwsbrief ontvangt. Aanmelden kan via de website van Cordes Travel visreizen. De actie zal maar drie dagen duren, dus zorg dat je je e-mail met de nieuwsbrief goed in de gaten houdt. Heb je nog plannen om op visreis te gaan in 2020, dan is dit je kans !

 

Nog geen nieuwsbrief ? Meld je dan heel snel aan en klik hier.

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.