Cadeaubonnenactie moet ‘Janpeter’ in Vlissingen open houden

24 december 2019 | Redactie

De bekende zaak Hengelsport Janpeter in Vlissingen zit in zwaar weer. Eigenaar Janpeter Davidse revalideert momenteel na een paar lelijke valpartijen en vanwege deze tegenslagen en zijn ‘arbeidsongeschiktheid’ dreigt de hengelsportzaak in de stad aan de Westerschelde, die al meer dan 25 jaar bestaat, te gaan sluiten. Maar er is nog een kans…

 

Cadeaubonnen kunnen de zaak van Janpeter in Vlissingen nog open houden, aldus het artikel in de PZC...

 

Arbeidsongeschikt

“Ik heb de samenleving tonnen bespaard, maar nu willen de bank en het UWV me niet helpen,” zegt Janpeter Davidse (51) in een artikel in de krant PZC (Provinciale Zeeuwse Courant). ‘Een arbeidsongeschiktheidsverzekering kan hij niet afsluiten omdat hij jaren geleden al arbeidsongeschikt is verklaard. Het UWV wil hem niet kennen omdat hij al 27 jaar zelfstandig onderneemt. En de bank geeft geen uitstel of lening. Zijn huisbaas heeft gelukkig meer begrip. ‘Die is echt top.’ Aldus Janpeter in de PZC.

 

 

Cadeaubonnen

Maar er is nog een kans dat de winkel aan de Coosje Buskensstraat open blijft. Janpeter heeft bedacht dat klanten cadeaubonnen kunnen kopen, en als ze die dan volgend jaar (2020) komen inwisselen, kan hij de winkel open houden. Cadeaubonnen blijven immers oneindig geldig. “Ik wil Vlissingen niet zonder hengelsportzaak laten zitten,”  aldus een strijdbare Janpeter.

 

 

De prachtige winkel aan de Coosje Buskensstraat 200 in Vlissingen...

 

Fysiotherapie

De redactie van Zeehengelsport sprak Janpeter kort telefonisch tussen enkele sessies fysiotherapie door.

 

In de loop van de middag hopen we meer te kunnen melden over de cadeaubonnen-actie. Hou de berichtgeving in de gaten!

 

Nagekomen bericht via de Facebookpagina van Zeehengelsport:

 

Cadeaubonnenactie Janpeter

Er is veel vraag naar de cadeaubonnenactie om Hengelport Janpeter in Vlissingen open te houden. Wie wil meedoen kan natuurlijk de zaak in Vlissingen zelf bezoeken. Momenteel is de zaak vaak ’s middags geopend, maar gezien het revalidatieprogramma van eigenaar Janpeter kun je het beste even voor de zekerheid bellen met tel. 0118-418313 (telefoon staat doorgeschakeld).

Ook kun je een cadeaubon toegestuurd krijgen. Maak dan het geld over op NL12RABO 03893 65793 voor een cadeaubon van 25, 50, 100 of 250 euro en vergeet niet het adres erbij te vermelden van jezelf of degene waar de bon naartoe gestuurd moet worden.

Delen van dit bericht wordt op prijs gesteld!

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.