Nieuwe uitvoeringen van de Mustad Gloves

17 december 2019 | Redactie

Mustad Gloves zijn nieuw toegevoegd in het assortiment van Mustad, dat naast handschoenen natuurlijk vooral bekend is vanwege de haken en tools voor het sportvissen. De Mustad Gloves zijn beschikbaar in vier verschillende uitvoeringen.

 

Drie van de vier nieuwe handschoenen van Mustad...

 

Inshore

De Landing Gloves zijn extra versterkte handschoenen, ontworpen voor het landen van grote ‘inshore’ vis op zee en op het zoete water. Wanneer je ze natmaakt voordat de vis geland wordt, blijft de slijmlaag van de vis intact.

 

De 'Half Finger Casting gloves'...

 

 

Met name bij moeilijke inshore vissoorten en zoetwaterrovers met tandjes kun je beschermende handschoenen goed gebruiken. De handschoenen zonder vingertoppen en de 'Sun gloves' zijn voor elke sportvisser een aanwinst...

UV-straling

De Casting Gloves zijn prima allround handschoenen, terwijl je bij de Half Finger Gloves van Mustad zonder problemen knopen kunt leggen of het aas verversen vanwege de ‘ontblote’ vingertoppen. Tenslotte heeft Mustad voor de exotische oorden ook Sun Gloves uitgebracht, die ook voor andere landen interessant zijn vanwege de toenemende UV-straling. De verschillende modellen zijn beschikbaar in Small, Medium, Large en Extra Large. Klik hier voor details.

 

Klik hieronder om een video te bekijken over de handschoenen.

 

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.