Wesdijk: voordelige warmtepakken & snel in huis

03 december 2019 | Redactie

Ben jij ook zo’n zeevisser die pas over een goed warmtepak gaat nadenken zodra de eerste nachtvorsten zijn geweest? Maak helemaal niet uit: er zijn genoeg aanbiedingen van prima pakken van grote merken en via de webshop besteld heb je de juiste razendsnel in huis via Wesdijk.nl  

 

Profiteer van dit mooie cadeau...

 

Neem de warmtepakken van Imax, een zeer goed merk uit de stal van Svendsen Sport. Ze maken drijfpakken en tal van warmtepakken in veel uitvoeringen en kleuren. Een van de nieuwste pakken luistert naar de naam Atlantic Challenge -40 Thermo suit. Een driedelig pak met een prima prijs-kwaliteitverhouding, bestaande uit jack, uitneembare binnenjas en bib&brace broek.

 

De nieuwe Imax Atlantic Challenge...

 

 

Eiger handschoenen

Bij aanschaf van warmtepakken en andere voorradige producten boven de 69,- euro krijg je bovendien een cadeau in de vorm van lekkere Eiger handschoenen. Klik hier om naar de warmte pakken te gaan.

 

De Penn Rampage Surf Beach (113-170 gram)...

 

Strandhengels

Nog op zoek naar een mooie zeehengel? Het is bij Wesdijk de laatste maand van de uitverkoop van strandhengels. Je kunt nu nog je slag slaan om voor de wintervis een mooie stok aan te schaffen of alvast met korting eentje voor het komend jaar. Bij Wesdijk vind je misschien wel de meeste variatie en merken strandhengels. Klik hier voor een overzicht.

 

Ben je op zoek naar iets anders? Kijk dan even hier naar de vele aanbiedingen voordat je te veel betaalt.

 

De fraaie Grauvell Vertix Surf Tournament met Fuji ogen en Fuji reelhouder...

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.