Wolf: veelbelovend nieuw merk opgericht vanuit de Fox familietraditie

04 augustus 2019 | Redactie

Van het merk met de naam Fox lijkt het een kleine stap naar een merknaam als Wolf, en dát is exact wat heeft plaatsgevonden. ‘Wolf International Ltd’ is als nieuw hengelsportmerk opgestart. Wolf maakt de start onder aanvoering van Richard Fox, de zoon van Fox oprichter Clifford Fox.

 

 

Wolf is van start gegaan...

 

Innovatie en design

Wolf is een ander beest dan Fox, zo luidt het persbericht en dat zal niemand verbazen. Waar Fox zich heeft ontwikkeld als merk voor specialistische sportvissers, daar gaat Wolf zich de komende tijd concentreren op het neerzetten van een merk met de ervaring, knowhow en aandacht voor innovatie en design.

 

Gevestigde namen

Met die ervaring zit het wel goed, want Richard heeft niet alleen zijn vader Clifford gestrikt voor deze onderneming, maar tevens gevestigde namen als Steve Tasker, Kamlesh Raval en André Akkermans voor het ontwikkelen van het merk Wolf. Samen staan deze namen garant voor tientallen jaren ervaring in het sportvissen; het ontwikkelen van hengelsportmaterialen, het distribueren ervan en het vestigen van innovatieve sterke merken.  

 

 

Karperhengels en beetmelders

Wolf is geboren vanuit de drive om terug te gaan naar de begintijd van de Fox familietraditie om iconische producten te maken die vernieuwend en state-of-the-art zijn. Een begin is reeds gemaakt. De eerste serie materialen bestaat uit een reeks karperhengels met hoogstaande specificaties, schitterend design en zeer goede werp- en drilkwaliteiten. Een tip van de sluier: de hengels zijn gemaakt in samenwerking met Mark Tunley, de bekende custom hengelbouwer in Engeland, en voorzien van Alps hengelhouders. Ook wordt de laatste hand gelegd aan een serie ‘game-changing’ beetmelders met elektronica van militaire kwaliteit en precisie. En dat is nog maar het begin.

 

Benieuwd? Blijf dan op de hoogte via de website www.wolfint.com of de Facebookpagina

 

Klik hieronder voor een korte teaser op YouTube.

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.