Kanjervis op alle fronten bij Visreis.nl

28 juli 2019 | Redactie

Bij Visreis.nl is het lekker druk. Op alle bestemmingen wordt volop vis gevangen en de foto’s van kanjers vliegen ons om de oren op de social media. Het eerste halfjaar is een grote schare sportvissers afgereisd en het tweede halfjaar wordt nog drukker  bij Visreis.nl, dat tot op heden al weer 25% groei realiseerde. Wees er daarom op tijd bij met boekingen…

 

Genieten in Colombia...

 

Verbetering

Nog steeds komen die boekingen voor 2019 binnen, maar het merendeel kijkt al vooruit naar 2020 en 2021. En dat komt mooi uit, want men is druk doende om aan het einde van dit jaar weer een grote verbetering voor de gasten door te voeren. ‘Dat kost veel tijd en is een serieuze investering maar vooruitzien is regeren,’ zo luidt het in de nieuwsbrief geheimzinnig.

 

 

IJsland: de droombestemming voor velen!

 

 

Mooie boten en accomodaties op onder meer Skjervoy...

 

Scandinavië en IJsland

Voor komend jaar is er alweer veel voorbereid. De groepsreizen bevallen prima en steeds meer sportvissers tonen interesse. Vandaar dat Visreis.nl het aantal groepsreizen voor 2020 heeft uitgebreid. Voor Scandinavië is er in maart 2020 kantvissen in Saltstraumen: met de strandhengel  metervissen vissen vangen. In mei 2020 staat het Wout Van Leeuwen Noorwegen Festival gepland met reeds 15 aanmeldingen, dus wees op tijd.  In juni 2020 staat het Fin-Nor Noordkaap Festival op de agenda. Maximaal 19 deelnemers voor dit grotevissenfestival, dus ook hier geldt: wees op tijd. In september 2020 wordt het Beet IJsland Festival gehouden en ook het Fin-Nor Heilbot Festival in Skjervoy! Dit is een nieuwe locatie met grote topboten. Heb je in oktober nog een weekje vrij volgend jaar? Denk dan aan het Raven Noorwegen festival: een topvisserij in het najaar tegen betaalbare prijzen!

 

 

Een droom die uitkomt: het noorderlicht in Noorwegen...

 

 

Ook een avontuur: naar Colombia!

 

 

Met snook...

 

En stevige knokkers op zoet en zout water...

 

Colombia

Maar Visreis is er niet alleen voor de zoutwatervissers. Ook voor de zoetwaterfreaks en avontuurlijke sportvissers zijn er uitdagende bestemmingen. Wat te denken van een exclusieve avontuurlijke expeditie naar Colombia in maart 2020. Het betreft een visserij met popping & jigging aan de grens met Panama, en een junglereis gericht op onder meer Peacock Bass en Payara. Voor deze twee visreizen is slechts beperkt plaats voor 7 vissers en 1 begeleider van Visreis.nl. De eerste aanmelders zijn er al dus ook hiervoor geldt: wil je een gaaf visavontuur meemaken? Dan moet je je bijtijds aanmelden.

 

 

 

Dit vergeet je nooit meer: vissen in Djibouti...

 

 

Warm is het daar ook...

 

Maar daarom zitten er ook zoveel sterke vissen...

Djibouti

Nog één onbekend pareltje dan in de reisbestemmingen: Djibouti! Een nieuwe en exclusieve locatie in Oost-Afrika. Absoluut een warm land met een hoge zeetemperatuur waar grote sterke tropische vissen gedijen. Geen wonder dus dat je hier dus perfect tonijn, mahi mahi, GT, bonito, snappers, groupers, marlijn en zeilvis kunt vangen. Dat kan jiggend maar ook met de popper!

 

 

Een zeer goede visstand door het ontbreken van commerciele visserij...

 

Een absoluut avontuur en jongensdroom om hier te mogen vissen. Er zijn drie verschillende locaties in Djibouti om uit te kiezen: 7 Brothers, Maskala eilanden en Goubet el Kharab. Op al deze plekken is er geen commerciële visserij zodat je hier kan genieten van optimale sportvisserij in overweldigende landschappen en op turquoise wateren, op nog geen 7 uur vliegen met een rechtstreekse vlucht vanaf Parijs.

Meer weten? Klik hier voor alle informatie.

 

 

GT: misschien wel de sterkste kunstaaskraker aan de hengel...

 

Vimeo films

Op het Vimeo kanaal van Visreis.nl staan mooie films van Mauritius, Colombia en het Wout Van Leeuwen Noorwegen festival. Klik hier voor een overzicht.

 

 

Mag het een onsje méér zijn?


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.