Nu ook Savage Gear bij Tackleshop.nl

23 juli 2019 | Redactie

Met de toevoeging van het merk Savage Gear heeft de hengelsport webwinkel Tackleshop.nl het assortiment voor de roofvisser nog verder uitgebreid. De winkel is nu dealer geworden waardoor je er voor vrijwel alle materialen van Savage Gear terecht kan. Het merk heeft fantastisch kunstaas in het gamma maar ook andere productgroepen zoals hengels, tassen, netten en kleinmateriaal.

 

Savage Gear: topmerk voor kunstaas en roofvisproducten...

 

3D Scans

Het kunstaas van Savage Gear kenmerkt zich door de hoge realistische eigenschappen. Veel soorten pluggen, jerkbaits en swimbaits zijn met behulp van een 3D scan van een echte prooivis ontworpen. Hierdoor zijn de vormen en de kleuren exact zoals die van de echte prooivis. Daarnaast is er aan veel kunstaas een speciale verflaag aangebracht die dezelfde glinstering heeft als vissen en wordt er met geurstoffen gewerkt. Hierdoor is het kunstaas van Savage Gear een van het meest realistische kunstaas dat momenteel te verkrijgen is.  Ook maken ze bijzonder kunstaas zoals imitatie eenden, kreeften, ratten en inktvissen.

 

De bekende ducklings en andere 3D scan kunstaasjes....

 

Zoutwater

Naast kunstaas en materiaal voor de zoetwater-roofvisser maakt Savage Gear ook veel materiaal voor de zoutwater roofvisser. Zowel voor de kleinere zoutwaterrovers die aan de kust gevonden kunnen worden zoals zeebaars, maar ook voor de grote big game visserij op zee. Met de toevoeging van Savage Gear is daardoor ook het assortiment van Tackleshop.nl voor de zeevisser die op open zee vist groter geworden.

 

Uren rondsurfen

Met de toevoeging van Savage Gear is het toch al grote  roofvisassortiment van de webwinkel nog uitgebreider geworden. Samen met andere toonaangevende merken zoals Abu Garcia, Spro, Salmo, Fox Rage, Rozemeijer, Predox en meer kun je als roofvisser probleemloos uren rondsurfen op de site en vrijwel alles vinden wat je als serieuze roofvisser nodig hebt.

 

 

Voor elke doelsoort, techniek en toepassing de juiste materialen van Savage Gear...

 

Track & trace

De meeste producten kunnen direct vanuit het eigen magazijn geleverd worden. Hierdoor heb je die nieuwe plug, hengel of tas de volgende dag al in huis. Wanneer er een artikel niet op voorraad is wordt deze voor je besteld en wordt het in de regel alsnog dezelfde week geleverd. Uiteraard wordt alles verzekerd verzonden en ontvang je een Track & trace code om het pakket te volgen als het verzonden is.

 

Kijk voor meer informatie en alle nieuwe producten op de site www.tackleshop.nl

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.