Wesdijk: buitenkans voor mooie DAM hengel- en molendeals

15 juli 2019 | Redactie

Al lekker aan het vissen op makreel, tong, zeebaars of fint? Of blijft het nog steeds bij goede voornemens? Om je een duwtje in de rug te geven, zorgt Wesdijk Hengelsport voor heel wat aanbiedingen voor de zeevisser om in de maanden juli en augustus op een leuke en gezonde manier de vakantie door te komen. Liefhebbers van DAM opgelet.

 

 

Wie wil er niet met zo'n fraaie Blue Boot reishengel op de charterboot?

 

DAM Airbender

Met best wel extreme kortingen op de zeevismaterialen van DAM is dat meegenomen, want dit oudste en meest ervaren (zeevis)merk laat je nooit in de kou zitten met ondeugdelijk spul. Daarom als aanrader onder de strandhengels de Black Airbender. Een driedelige krachtpatser in een foedraal geleverd, die meer aankan dan je denkt en zelfs tot 225 gram (!) uitwerpen kan. Prachtige stok voor strand, pier, Scheldes, Waterweg of Noordzeekanaal.

 

Costa Surf...

 

Zeemolen

Nog een molen nodig voor bij de Airbender? Ook dat word je heel eenvoudig gemaakt met kortingen op de molens van DAM. Bijvoorbeeld met de Costa Surf, een prima zeemolen die tijdelijk met gratis 300 meter (Mitchell) lijn wordt geleverd.

 

Zagers

Wanneer je op zoek bent naar sets van molen en hengel, zit je bij Wesdijk altijd gebeiteld, want met de aanschaf van een combi ben je voordeliger uit en pik je vaak ook nog een cadeau mee in de vorm van lijn of Berkley Gulp Zagers voor de vakantiegangers.

 

 

Strandhengels...

 

SteelPower

Ga je nog op de makreel, platvis of zeebaars met een (charter)boot? Ook hier heeft DAM een prima hengel voor je uit de bekende SteelPower range. Wat te denken van de  DAM Blue Boat Travel reishengel voor de vakantie in de lengtes 240 of 270 cm voor 20 of 50 lb. 

Voor de thuisblijvers is de Neo Salt Traction van DAM een prima stok om de zeebaars mee achter de broek te zitten. Een zoutwaterbestendige hengel die betaalbaar is en geschikt voor vele doeleinden. Met een uiterst gevoelige 235 cm lange blank waarmee je elke beweging van je (kunst)aas (10-60 gram) nauwkeurig door krijgt. Voorzien van een zacht EVA handgreep voor een comfortabele grip. Ook verkrijgbaar als DAM zeebaarsset!

 

 

Prima allround boothengel voor kunstaas, deze DAM Neo Salt XH...

 

Een prima bootmolen als de Quick Nautic...

 

Zeebaarshengel

Ook voor zeebaars hoeft de aanschaf van een hengel niet duur te zijn bij de DAM deals van Wesdijk. Bij deze aanbiedingen zit voor iedereen wel een juiste keuze. Ook hierbij is een passende molen te vinden in de DAM aanbiedingen van spin- en surfmolens.

 

 

Zeebaars- en zeeforelhengels...

 

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.