Vernieuwde Deep Blue strandhengels bij Albatros

10 juli 2019 | Redactie

Strandvissen aan zee, of vissen in kanalen als het Noordzeekanaal of de Nieuwe Waterweg kan al met hengels vanaf 390 cm lengte, maar met een lengte van 420 of 450 cm kun je nu eenmaal verder gooien. Albatros is dit jaar met vernieuwde uitvoeringen van de Deep Blue serie gekomen, een range waar zowel de recreant als de gevorderde wedstrijdvisser uit kan kiezen.

 

Vier prachtige Deep Blue strandhengels in 420 en 450 cm lengte...

 

Avondeten

En het lijkt wel of er steeds meer recreanten komen die het heerlijk vinden om er even helemaal uit te zijn en zelf een platvisje of zeebaars willen vangen voor een lekker visje bij het avondeten. Met adviesprijzen van €59,95 t/m €149,95 is de Deep Blue dan een prima keuze. Er zijn twee nieuwe 420 cm lange strandhengels met de DB Oceana en DB Kinetixx en twee 450 cm lange hengels met de DB Riva en DB Magnum.

 

 

De DB Magnum...

 

 

 

De DB Riva...

 

Wit gekleurd topdeel

De nieuwe driedelige Deep Blue hengels zijn voorzien van SIC Low-Rider ogen of standaard SIC ogen, een sterke gevoerde reelhouder, een wit gekleurd topdeel voor beter zichtbare beetregistratie, strakke en dunne blanks in low- of  high-end modulus carbon en shrink tube handgrepen voor een vaste grip.

 

De Deep Blue hengels worden exclusief verdeeld door Albatros Hengelsport. 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.