Deeper introduceert de krachtige Power Lantern

09 juli 2019 | Redactie

Deeper heeft inmiddels een naam gemaakt met het produceren van een topper onder de ‘castable fishfinders’, maar wendt haar expertise nu ook aan om een bijzondere outdoor lantaarn uit te brengen. De Power Lantern van het merk is oplaadbaar, multifunctioneel, krachtig, duurzaam en je kunt er bovendien nog eens twee keer je smartphone mee opladen.

 

Deeper, ook sterk in licht...

 

Ultra bright Power Lantern

Op één accuvoeding kun je de nieuwe Deeper Power Lantern wel een week licht laten geven op een gedimde stand. Laat je de felste (ultra bright) LED-bundel branden dan gaat de accu 30 uur mee, en op de ‘bright’ stand ongeveer 55 uur. Voor sportvissers, outdoor-mensen en kampeerders is deze lantaarn een welkom hulpmiddel. Karpervissers natuurlijk, kunnen hem in de bivvy ophangen, maar ook meenemen naar de hengels om hem daar neer te leggen of ophangen voor prima licht, en zeevissers doen hun voordeel met de felle lichtbundel van 660 Lumen. Met de mooie zomeravonden en –nachten en de vakantie voor de boeg een zeer nuttige aanschaf.

 

Met krachtige li-ion accu...

 

Magnetisch...

Deeper

Zoals gezegd kun je met een volgeladen Power Lantern ook tweemaal je smartphone opladen. Daarnaast zou Deeper geen Deeper heten als je met dezelfde lantaarn ook niet eenmaal je Deeper fishfinder of je camera kunt opladen met de ingebouwde lithium-ion powerbank.

 

 

Twee keer je smartphone opladen...

 

Magnetisch

De waterdichte, lichtgewicht (268 gram) en magnetische Power Lantern kun je neerzetten of ophangen aan de metalen hangers. Hij wordt geleverd in een doos met USB-kabel en gebruiksaanwijzing. Meer info? Kijk op Deepersonar.com 

 

 

Ophangen...

 

 

Licht in de duisternis...

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.