Triowedstrijd HSV Westkapelle ook voor individuele deelnemers

02 juli 2019 | Redactie

HSV Westkapelle houdt in september weer een grote triowedstrijd op de stranden aan de Baaiweg van Domburg. De exacte datum is zaterdag 21 september. Inschrijven kan tot donderdag 19 september. Een prachtige wedstrijd voor zowel individuelen als trio’s in een prachtig seizoen in Zeeland.

 

Ook (goud)harder en zelfs dorade behoren tot de mogelijke vangsten bij Domburg...

 

Drie vakken

De wedstrijd vindt plaats op zaterdag 21 september tussen 10 en 14 uur. Wanneer je aangemeld bent kunnen de kaarten vanaf 7.30 uur opgehaald worden in Dorpshuis Herrijst in Westkapelle. Er wordt gevist in drie vakken op centimeters. Visjes onder de 10 cm tellen voor 1 punt; vissen boven die grens voor de volledige centimeters. Een vis van 11 cm is dus 11 punten. Bij de wedstrijd van vorig jaar werden naast zeebaars en bot ook harders en een dorade gevangen. Waarschuwing: ook een naaktstrand is onderdeel van de drie vakken!

 

 

Kantprijs

Meedoen? Inschrijven is mogelijk tot donderdag 19 september 2019 om 17 uur via de website www.hsvwestkapelle.nl; via de mail op wedstrijden@hsvwestkapelle.nl of via P. Slabber, d’ Arke 2, Westkapelle (tel. 0118 - 572402). De prijsverdeling is 1:5 op het aantal deelnemers. Onder de aanwezige deelnemers wordt na afloop van de wedstrijd een mooie kantprijs verloot. Het maximaal aantal deelnemers is 165. Alle aas is vrij, behalve zachte krab. Ook geur-, kleur– en smaakstoffen zijn verboden.

 

Meer details over reglement en inschrijfgeld vind je op de website.

 

 

Een dorade tijdens de triowedstrijd van vorig jaar...

 

Probeer het eens!

Wie het leuk zou vinden om eens aan zo’n wedstrijd deel te nemen: schroom niet en doe dat gewoon! Het niveau van de deelnemers varieert enorm en tussen de ervaren wedstrijdvissers zijn altijd ook ‘beginnelingen’ welkom. Zolang je de andere deelnemers geen overlast bezorgt, zul je merken dat zo’n wedstrijd vooral ook heel gezellig is, met voor en na het vissen altijd ook ruimte voor een praatje en het uitwisselen van informatie.

 

Wedstrijd aanmelden

Elke vereniging die een wedstrijd aan of op zee op onze wedstrijdkalender voor 2018 opgenomen wil zien, kan ons de benodigde informatie mailen, waarna de belangrijkste gegevens zullen worden geplaatst. En met een beetje geluk zetten wij vervolgens dan juist uw wedstrijd ook nog eens extra in de spotlights als Wedstrijd van de week.

 

Mail de benodigde informatie daartoe in de vorm van een Word-document en zo mogelijk ook één of twee passende foto’s naar redactie@publishinghouse.nl

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.