ZomerVISkaravaan: leuke vakantievisdag voor de jeugd

27 juni 2019 | Redactie

Voor de jeugd die van sportvissen houdt en jonger is dan 14 jaar, houdt Sportvisserij Nederland in samenwerking met lokale hengelsportverenigingen de ZomerVISkaravaan. Houd de eerste of laatste week van je zomervakantie vrij, want er zullen verspreid over het land 30 te gekke ééndaagse VIS-events gehouden worden. De eerste dagen vinden plaats vanaf 6 juli in de regio Zuid.

 

Vakantievreugd met vissen!

 

Goodiebag

Met tien events per schoolregio is één van die events altijd wel bij jou in de buurt. Op ieder ZomerVISkaravaan-event is van alles te beleven, zoals zelf vissen onder begeleiding van professionals, het leren maken van je eigen vistuigje en het vechten met de grootste vissen op de drilsimulator. Verder kun je alles leren over de biologie van de dieren en vissen onder water. Naast alle leuke activiteiten krijgen alle kinderen een goodiebag mee naar huis en maken ze kans op een gratis hengel.

 

 

Vissen onder begeleiding (foto Sportvisserij Nederland)...

 

 

Je wordt er altijd wijzer van...

Leer de tips en trucs van de kenners en iets over de biologie van de vis (foto's www.sportvisserijmidwestnederland.nl en www.vissen.nl)...

Schoolregio’s

De ZomerVISkaravaan wordt gehouden in twee periodes van drie weken in de schoolregio’s Zuid (6 t/m 12 juli en 12 t/m 18 augustus), Noord (13 t/m 19 juli en 19 t/m 25 augustus) en Midden Nederland (20 t/m 26 juli en 26 augustus t/m 1 september). De events duren van 10 tot 16 uur en kunnen tussentijds ook bezocht worden om mee te doen.

 

Klik hier voor de volledige lijst van locaties.

 

Ga naar www.stekkie.nl om je aan te melden en voor meer informatie.

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.