Wesdijk: voordelige zeevissets nu met cadeau van Berkley

26 juni 2019 | Redactie

Het warme weer heeft ons land in zijn greep en ook de visserij past zich aan. Voor de zeevisserij is de warmte niet altijd ongunstig en zeker de platvis (tong!) gedijt lekker, net als de geep, zeebaars en makreel. Met diverse fraaie juli set-aanbiedingen (nu al geldig) komt Wesdijk de zeevissers tegemoet met mooie sets en kans op een mooi cadeau.

 

Prachtige Grauvell Jinza Shira molen bij de zeebaarsset...

 

Okuma bootset

Een mooie bootset van het topmerk Okuma, bestaande uit een Okuma G- Force carbon boothengel van 240 cm met fluo top en een werpgewicht tot 250 gram. Als molen zit bij deze set een Okuma Revenger Pro. De set is compleet gemaakt met 40/00 nylon, een onderlijn en ankerlood.

 

Okuma boothengel...

 

Maak kans op deze Berkley kunstzagers bij aankoop van een set...

 

Gratis zeevisaccessoires bij de Lion Wave Surf set-aanbieding (rechts)...

Reisset voor strand

Al zin in vakantie? Misschien zijn deze reissets wel iets voor jou. Het gaat om een telescopische Oceanic strandhengel van Ron Thompson. Er is keuze uit een 390; een 420 en een 450 cm hengel. Als molen komt hier een Grauvell Titan Sport TS Duo

 Opgeschroefd in de maat 8000, compleet met sterke nylon. Ook een foedraal is ‘part of the deal’.  

 

 

De telesecopische Oceanic ...

 

Met de Grauvell Titan Sport...

 

 

Lion Wave Surf...

 

 

Lion Wave Surf

De 420 cm lange Lion Wave Surf heeft een werpgewicht van 100-200 gram en is driedelig en heeft een inklapbaar startoog. De strandmolen erbij is ook van Lion, en heet Lion Sea Pirate, hij komt in de maat 6000. De molen wordt geleverd inclusief 400 meter 40/00 sterke nylon lijn. En dat is nog niet alles, want bij deze set zit ook een aluminium strandsteun (Spro Single Surf strandsteun en een Albatros ‘Ready to Fish’ Strandkit, bestaande uit 2 strandpaternosters met afhouders; 1 paternoster met wapperlijnen; 2 ankerloodjes van 100 gram en 5 sterke wartels. Klik hier voor de setprijs en details.

 

Prachtige Grauvell zeebaarshengel...

 

Zeebaarsset

Natuurlijk ook een aanbieding voor de zeebaarsvissers. Een mooie tweedelige Grauvell Jinza Shira 1002 spinhengel van 300 cm met een werpgewicht van 15-35 gram. Daarop komt een Grauvell molen, de Jinza Navy 3000 met 7 kogellagers en aluminium spoel. De molen wordt opgespoeld met 10/00 gevlochten Berkley Black Velvet lijn. Klik hier voor details.

 

Bij de sets maak je kans op een mooi cadeau in de vorm van een fles gratis Gulp zagers. Bij een voorradige set vanaf 99 euro krijg je de Gulp Alive Sandworm Camo cadeau.

 

Tot zover een greep uit de set-aanbiedingen op de vernieuwde website van Wesdijk. Houd ook de maandaanbiedingen in de gaten. Vang ze!

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.