Penn Superprestige gaat verder met Noordzeetrofee

30 mei 2019 | Redactie

Op zaterdag 15 juni staat hij weer geprogrammeerd: de internationale wedstrijd  om de Noordzeetrofee. Er is weer een zeer mooie prijzentafel voorzien, alsmede ereprijzen en een juniorenprijs. Inschrijvingen moet voor 10 juni worden verzonden.

 

Dit zijn natuurlijk droomvissen op de wedstrijddag...

 

De ‘Noordzeetrofee’ is de zesde manche voor de Penn Superprestige en zal vertrekken vanuit Blankenberge. Men kan individueel of per team deelnemen. De inschrijving bedraagt 60 euro per persoon en voor junioren 40 euro. De organisatie is van  Gentse Zeeduivels (GZD) - Het Loze Vissertje Zelzate.

 

Inschrijving

De inschrijvingen dienen naar Heifortstraat 5 9940 Ertvelde te worden gezonden voor 10 juni. Het inschrijvingsgeld dient te worden betaald voor 12 juni op rekening nummer 390-0772950-12 van GENT met vermelding van naam en Noordzeetrofee 2019.

 

 

VVBZ

De trekking der boten gaat vindt plaats op donderdag 13 juni om 19 uur in zaal De Eekhoorn, Wachtebekestraat 33, 9060 Zelzate . Iedereen is welkom. Voor de wedstrijdkaart dient men zich aan te melden zaterdag 15 juni vanaf 7 uur in ‘t Kapiteintje in De Smet de Nayerlaan 19 8370 Blankenberge. Er wordt gevist volgens de wedstrijdreglementen van  het VVBZ.

 

Penn Superprestige

Meer informatie via de website en via Facebook. Kijk voor de kalender van de Penn Superprestige op deze website.

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.