Salty the Shrimp hardlure: 3D garnaal voor zoet- en zoutwaterrovers

22 mei 2019 | Redactie

Hij ziet eruit als een softbait, maar dit nieuwe kunstaasje van Westin is wel degelijk een ‘hardlure’. Hij kreeg de vorm van een echte garnaal en luistert net als zijn softbait-broertjes in de Westin magazijnen naar de naam Salty the Shrimp. Het is niet alleen een aasje voor de zeevissen, maar zeker ook voor de zoetwaterrovers.

 

Een 8 cm lange garnaal voor zoet en zout...

 

Salty the Shrimp

De imitatie van een van de beste voedselbronnen voor elke vis meet 8 cm en weegt 20 gram. Salty the Shrimp kreeg een platte snuit die werkt als een zwemlip en dat geeft deze Shrimp een mooie hyper nerveuze actie. Wil je de actie wat kalmer, dan zet je de dreg gewoon aan de kopzijde in plaats van aan de staart (waar hij een dubbele splitring heeft) en heb je weer een geheel andere actie.

 

 

Salty the Shrimp in de kleuren Night Watch (boven) en Pickles (onder)...

 

Ook zoetwater

Salty the Shrimp is gemaakt van hard ABS plastic en komt uit in tien kleurstellingen. Buiten deze nieuwe hardlure waren er reeds softbait varianten van de Salty the Shrimp met de Salty the Shrimp jig en Salty the Shrimp R ’N R (Rigged and Ready). De hardlure versie is bedoeld voor zeevissen als zeebaars en zeeforel en op zoetwater zal er naast baars ook snoek en snoekbaars voor vallen. Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.