Wesdijk sets voor bootvissen, strandvissen of zeebaarsvissen

15 mei 2019 | Redactie

Mooie hengelsets om direct het vissen op te pakken, is iets waar ze bij Wesdijk Hengelsport de laatste tijd veel belangstelling voor merken. En terecht; het mooie weer komt eraan en veel mensen willen zelf graag een zeebaars, makreel of tong vangen. Maar naast deze beginnerssets kun je bij Wesdijk vooral de klassematerialen vinden, ook in combisets van Okuma, Spro of DAM.

Leuk cap cadeau bij iedere voorradige bestelling vanaf €69,-

 

Imax Tuna Cap cadeau

Met een aanbieding van een set wordt het de zeevisser vaak wel erg makkelijk gemaakt. Het scheelt niet alleen geld, maar je kunt ook je eigen specialisme kiezen zoals een zeebaarsset, strandset of bootset. Bovendien zijn er nog meer voordelen, want bij bepaalde sets krijg je ook de lijn of het lood cadeau. Bij de huidige zeevisacties ontvang je bovendien een fraaie Imax Tuna Cap bij iedere voorradige bestelling vanaf €69,-.

 

Okuma G Force boothengel...

 

Met Lion Seapirate molen...

 

Bootset

De sterke en voordelige 240 cm lange Okuma G Force boothengel met fluotop wordt in deze set aangeboden met een Lion Seapirate 6000 molen gevuld met lijn.

De set wordt compleet geleverd met ankerlood en paternoster, dus plug & play: meteen aan de slag!

 

De Spro Speedshaft...

 

Met een dijk van een Quick Costa Surf molen van DAM...

 

Strandset

Een zeer degelijke strandset van hoogwaardige kwaliteit, in een combi van de topmerken Spro en DAM. De  De 450 cm lange driedelige Speedshaft van Spro is licht, strak en zeer gevoelig in de top. De Dam Quick Costa Surf 10000 is een allround molen met hoge inhaalsnelheid (105 cm per slag), zeven dubbel gesealde kogellagers en dubbel verzwaarde as, en wordt in deze set geleverd met gratis Mitchell lijn. Een buitenkansje!

 

De Ron Thompson Sandborn Spin...

 

De zeebaarsset komt met een gratis Hansen Pilgrim lepel...

 

Op de zeebaars!

Ook al is de minimum maat verhoogd, en mag je er nog eentje mee naar huis nemen, voor veel sportvissers blijft het natuurlijk geweldig om een zeebaars te drillen en gewoon weer terug in zijn element te zetten. Met de zeebaarsset die Wesdijk aanbiedt kun je lekker allround aan de gang. De zeebaarsset bestaat uit een tweedelige 270 cm lange Ron Thompson Sandborn Spin met de actie 15-45 gram en een zoutwaterbestendige Okuma Custom Black Seabass molen in de maat 5000. Hiermee kun je zowel vanaf de kant als vanaf een boot op zeebaars vissen. Je krijgt bij deze set een gratis gevlochten Berkley Black Velvet lijn en een echte good old Hansen Pilgrim lepel.

 

Voor de Noorwegen-gangers heeft Wesdijk trouwens nog mooi kunstaas op voorraad; hapklare brokken voor kabeljauw, heilbot, koolvis en pollak. Klik hier voor meer informatie. 

 

Tenslotte dit: betaal niet te veel, dus kijk eerst de aanbiedingen even na op de website van Wesdijk voordat je iets gaat bestellen.

 

 

Mooi nieuw Noorwegen kunstaas van Hart...

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.