Cordes Travel zoekt sportvissers voor avontuur in Noord-Noorwegen

05 mei 2019 | Redactie

Cordes Travel visreizen is op zoek naar sportvissers die zin hebben in een prachtige avontuurlijke visreis naar Noord-Noorwegen. Wil jij eens ter hoogte van de beroemde Noordkaap vissen, droom jij al jaren van een dikke kabeljauw, grote koolvis en een prachtige heilbot? Dan is dit je kans! Cordes Travel organiseert namelijk weer een groepsreis naar het geweldige Havøysund.

 

Zo'n vis ter hoogte van de Noordkaap zul je niet snel vergeten...

 

Havøysund 

Havøysund, de noordelijkste accommodatie in het omvangrijke programma van Cordes Travel visreizen, is een klein vissersdorp, sfeervol, gezellig en volledig gericht op de visserij. In het midden van het kleine centrum ligt de mooie accommodatie Havøysund  met direct voor de deur de beste zeewaardige visboten van Noorwegen. Deze snelle boten van 23.5voet met 150 pk motoren brengen je veilig naar de beste stekken.

 

 

Alles ligt er klaar voor...

 

Penn Festival

Cordes Travel houdt op deze locatie van 28 augustus t/m 5 september 2019 het Penn Havøysund Festival met alleen maar Nederlandse en Belgische vissers. Linda en Raffie Cordes begeleiden deze visreis, terwijl er ter plaatse maar liefst drie visgidsen klaarstaan om bij elke groep een dagje mee op pad te gaan. Bekende visgidsen zoals Douglas Dahlberg en Johan Mikkelsen zullen de gasten van Cordes Travel alles leren over de visserij in deze prachtige Noorse wateren.

 

 

Met leuke prijzen bovendien...

 

Uitdaging

Word je niet bij elk golfje zeeziek, durf je de uitdaging aan en ben je gezond, maar ben nog nooit in Noorwegen geweest en droom je hier al jaren van? Meld je dan snel en ga de uitdaging aan! Dit Festival, waar ook nog een leuke wedstrijd aan verbonden is, is toegankelijk voor iedereen. Ben je in je eentje, met z’n tweeën, of heb je een eigen groep van maximaal vier personen, dan zijn er op dit moment nog een paar plaatsen vrij wegens een annulering. Er zijn twee solo-vissers die nog één of twee andere vissers zoeken. 

 

 

Pas op je vingers in de buurt van een zeewolf...

 

Niets moet

Ben je al gevorderd, heb je veel ervaring of ben je al vaker in Noorwegen geweest, maar miste je toch net de mooiste vangsten, dan ben je ook van harte welkom op dit unieke Festival. Linda en Raffie zijn de grondleggers van groepsreizen in Noorwegen en hebben er inmiddels al meer dan 25 achter de rug in Noorwegen en IJsland. Zij zijn experts in dit soort reizen, met als doel goed vis te vangen. Het motto van zo’n groepsreis is: ‘Bijna alles mag en niets moet.’ Ondanks dat het een groepsreis is ben je vrij om te vissen waar en wanneer je wil, dus niets moet, je bent geheel vrij met je eigen groepje of als je solo bent deel je het huis en de boot met andere vissers.

 

 

Luc Coppens test een Westin kunstaasje voor heilbot in Havøysund...

 

Visgidsen

Het grote voordeel van zo’n Penn Festival (groepsreis) is dat er vijf experts zijn die alle vissers elke dag voorzien van alle informatie, technieken, tips, trucs en beste stekken. Ook zullen zij elke dag al je vragen beantwoorden. Je krijgt als sportvisser twee keer 4 uur gratis een visgids aan boord. Bovendien kun je elke dag achter de visgids aanvaren als hij die dag bij een andere boot gidst. Er zijn geen geheimen, alle info wordt gedeeld. Heb je zelf geen drijfpak of hengels? Geen probleem: alles is te huur, via Cordes Travel of ter plaatse.

 

 

Knokkers als koolvissen...

 

 

Je hebt er je handen vol aan...

 

Voor 2020 of 2021

Heb je dit jaar geen tijd, maar lijkt het je wel leuk om dit eens mee te maken? Voor 2020 en 2021 zijn de data voor de andere Penn Festivals ook al bekend, dus meld je dan aan voor die groepsreis/festival in 2020 of 2021. Klik hier voor alle informatie. Wil je eens kijken wat de vangsten zijn? Kijk dan hier voor de vangstberichten en hier voor de reisverslagen. 

 

 

 

Voor verdere vragen over boekingen of de kosten, mail dan met Linda of Raffie via info@cordestravel.nl of kijk even op de website.

 

 

Als er grote vis gevangen wordt zijn de mannen van Robby Fish nooit ver uit de buurt...

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.