WideOpen sportvisfilms: video-on-demand in plaats van dvd

14 april 2019 | Redactie

De ontwikkelingen op gebied van media, opslag en digitale technieken gaan snel. Kijk jij nog wel eens een dvd over sportvissen? Of zoek je alles op YouTube? Zo snel gaat het ook bij het Deense WideOpen Outdoor TV. Dit vooraanstaand mediabedrijf van Niels Vestergaard kwam jaren terug uit met toonaangevende dvd’s met opzienbarende onderwaterfilmbeelden over het zeeforelvissen.

 

Eigenaar en filmer Niels Vestergaard met een mooie zeeforel...

 

Seatrout

 

In de loop der tijd volgden er meerdere dvd’s en altijd vol interessante onderwerpen op sportvisgebied, waar Niels Vestergaard zich nog altijd een pionier toonde die als een van de eerste experimenteerde met GoPro’s en onderwatercamera’s op de visstek. Ook de bekende Seatrout Secrets / Havørredens Hemmeligheder dvd’s bleven verschijnen in vervolgdelen en werden vergezeld van dvd’s over snoekvissen, zalmvissen, karpervissen en witvissen. Maar! Wie koopt er tegenwoordig nog dvd’s, zou je je afvragen. Klopt. Daarom is WideOpen overgeschakeld op de verkoop en verhuur van haar films en videomaterialen.

 

 

De dvd's zijn nog te koop, maar ook via video-on-demand te bekijken...

 

Video-on-demand

De nieuwste Havørredens Hemmeligheder (‘zeeforelgeheimen’) delen 7 & 8 zijn onlangs uitgekomen en zijn voor het eerst niet meer op dvd te koop. In plaats daarvan betaal je een bedrag om een film te downloaden die je onbeperkt op je eigen pc, laptop of tablet kunt afspelen. Voor een kleiner bedrag kun je de films ook ‘huren’ en twee dagen lang bekijken en afspelen volgens het ‘video-on-demand’ principe. De eerder uitgekomen dvd’s zijn overigens nog steeds te koop in hun webshop.

 

Collectie

Geïnteresseerd? Bekijk hier de collectie, kijk of ze in de juiste taal of vertaling afspelen, en wees verzekerd van leerzame films door topvissers, prachtig gefilmd door kenners van het ‘spelletje’.

 

 

Voor ieder wat wils...

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.