Master Pro 570: de snelle sterke visboot voor zoet en zout

13 april 2019 | Redactie

Oome Watersport in Drimmelen is een ambitieus servicebedrijf voor de watersport waar elke watersporter of bootvisser zijn boot en bb-motor met een gerust hart kan laten onderhouden. Het familiebedrijf heeft meer dan 30 jaar ervaring en heeft speciaal voor de sportvissers een serie unieke Master Pro visboten.

 

Voor zoet en zout: de Master Pro 570...

 

Oome

Oome Watersport beschikt over een groot magazijn met onderdelen en voert het onderhoud en reparaties zelf uit. Men is dealer van inboardmotoren zoals Mercruiser, Yanmar, Cummins en VW, en bij de bb-motoren van Mercury, Honda, Suzuki en Lehr (gasmotoren). Voor deze merken heeft men alle speciale tools en uitleesapparatuur in huis en vindt er jaarlijks bijscholing plaats. Ook voor merken als Yamaha, Mariner en Volvo Penta verzorgt men het onderhoud.

 

 

 

 

Master Pro

De keuze voor Master Pro boten is niet uit de lucht komen vallen. Het bedrijf heeft naast de ervaring een goede kijk op boten en weet van de hoed en de rand als het om techniek en reparaties gaat.

In de showroom aan de Havenkade 1a te Drimmelen kun je als sportvisser of bootvisser binnenlopen om er de lijn aan Master Pro boten te bekijken. Deze gaan vanaf een 410 tot aan een 700 model. De 570 van Master Pro is een robuust model dat zeer interessant is voor de sportvisser die zowel op het zoete water als het zoute kustwater uit de voeten wil kunnen. Hierdoor zijn de grotere Master Pro’s  als de 520 en 570 ook in Scandinavië populair naast de bekende merken uit die landen.

 

 

De Master Pro 570 heeft een lengte van 593 cm...

 

Master Pro 570

De Master Pro 570 biedt een ruime, door wind beschermde cockpit, en ruimte voor maximaal zes passagiers. Sportvissers zullen het flinke dek-oppervlak waarderen, dat zowel aan de voorzijde als het achtersteven voldoende ruimte biedt. Uniek in deze klasse is de ruim bemeten tank van 300 liter, die genoeg brandstof vasthoudt om verre doelen te bereiken. En dat kan hij, want hij gaat niet uit de weg voor een beetje wind en golfslag. Net als de grotere Master Pro 700 is het frame van de 570 gemaakt in een ‘Twist and Steer’ constructie voor maximale stabiliteit en duurzaamheid. Ook hier laat Master het gebruik van GRP en plastic in stabiliteitskritieke onderdelen tijdens de productie vervallen.

 

Showroom

De 570 meet 593 cm lengte en kent een breedte van 230 cm. De diepgang is 40 cm en het gewicht 780 kg. Het motorvermogen ligt tussen 115 en 150 pk. De boot is in de fabriek uitgerust met hydraulische besturing, een brandstofmeter, een brandstoffilter en een elektrische lenspomp. Vraag naar de details of loop gewoon even de showroom binnen bij Oome in Drimmelen. Ook op zaterdag is men geopend. 

 

 

 

Kom even langs in Drimmelen...

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.