Veel belangstelling voor 9e Robby Fish Festival

11 april 2019 | Redactie

De actieve Robby Fish Zeehengelclub is druk bezig met de voorbereiding van de negende editie van het Robby Fish Festival. Deze knaller van het jaar op gebied van bootvissen zal plaatsvinden op 25 mei 2019 en dat is een zaterdag. Er is ook veel belangstelling vanuit andere landen, en de boten zullen waarschijnlijk zonder moeite volgeboekt worden.

 

Wie zal er dit keer bovenaan eindigen op 25 mei aanstaande?

 

Belangstelling

Die internationale belangstelling die voor de komende editie wordt verwacht heeft alles te maken met de voorbereiding van het WK Bootvissen in 2020, dat in België gehouden wordt. Er zijn daarom ook inschrijvingen binnen vanuit Luxemburg en Frankrijk en dat zal alleen maar toenemen.

 

 

Ook een tombola maakt deel uit van de prijsuitreiking...

 

Prijzentafel

De Robby Fish Zeehengelclub zal samen met Robby Fish en de sponsors zorgen voor een ongeziene prijzentafel. Alleen al daarom is het een poging waard om op een van de boten aanwezig te zijn bij het vertrek vanuit Blankenberge. Vorige jaar tijdens de achtste editie waren er liefst 95 deelnemers verdeeld over 17 boten. Naast de prijzen voor de beste vissers zijn er ook al tijd ‘aanwezigheidsprijzen’, goodiebags en prijzen voor de beste schipper.

 

Meer informatie via deze website.

 

 

 

De prijzen voor het festival passen niet in één bus, dus deze zal enkele keren heen en weer moeten rijden...

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.