April Top 3 zeevisaanbiedingen bij Wesdijk

09 april 2019 | Redactie

Ook deze maand weer voordeel op verschillende zeevisaanbiedingen en bij besteding van 69 euro of meer weer een cadeau in de vorm van een mooie Cox & Rawle onderlijn. Zit je klaar voor de april Top 3 van Wesdijk Hengelsport? Dan komen hier de producten die je mooi wat geld kunnen besparen.  

 

Een prima Imax Ocean voor weinig geld...

 

Imax Ocean Thermo Jacket

Een 100% waterdichte jas die zeer warm is vanwege zijn dikke thermolaag. Ook de ritsen zijn nagenoeg waterdicht. Met capuchon en hoge kraag en voorzien van meerdere diepe zakken. De Imax Ocean heeft fleece gevoerde zakken en met klittenband afgedichte mouwen. De prijs is eigenlijk te laag.

 

 

Okuma Polaris zeebaarshengel

Deze Okuma Polaris  staat bekend als een strakke zeebaarshengel met een gevoelige blank en eenpootsogen. Het foam handvat van deze lichte en comfortabele tweedelige hengel, is gemonteerd op een gedeelde greep. Lengte 300 cm; werpgewicht 15-45 gram.

 

Een mooie lichte zeebaarshengel van een wereldmerk...

 

Steelpower Blue Saltwater

De Dam Steelpower Blue Saltwater boothengel is een verbeterde uitvoering van de beroemde SteelPower Red hengel, maar dan in een moderne blauwe kleur. Deze is leverbaar in de  maten 210 en 240 cm, en in de gewichtsklassen 12 en 20 lb. De tweedelige Blue Saltwater heeft een glastop voor een perfecte beetregistratie

 

Mooie boothengels met SteelPower kwaliteit...

 

Korting

Meer zeevisaanbiedingen bekijken van Wesdijk? Klik dan hier. En je weet: als een artikel niet op voorraad is en het moet besteld worden, dan heb je sowieso 15% korting te pakken (met uitzondering van de merken Vercelli, Tronixpro en Cinnetic) en dat is goed om te weten. 

 

Als extra aandachtspunt een actie om je strandmolen met gratis 300 meter Whiplash 8 gevlochten lijn te vullen, wanneer je een Penn Conflict II, Spinfisher, Battle of Surfblaster molen aanschaft. Scheelt toch weer een mooi bedrag en je hebt meteen een toplijn bij je topmolen!

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.