Inschrijven voor Noordelijke Selectiewedstrijd Roptazijl

26 maart 2019 | Redactie

Op 13 april vindt de Noordelijke Selectiewedstrijd 2019 plaats vanaf de zeedijk van Roptazijl. De selectiewedstrijd wordt georganiseerd door Sportvisserij Fryslân in samenwerking met buurfederaties Sportvisserij Groningen Drenthe en Sportvisserij Oost-Nederland. Door deel te nemen aan deze selectiewedstrijd, kun je je plaatsen voor het NK Kustvissen.

 

Een mooi parcours met flinke botten onder de vangsten... (foto Nathalie van den Berg)


Harlingen

Bij de Selectiewedstrijd zal gevist worden volgens het wedstrijdreglement van Sportvisserij Nederland. Vanaf 8:30 vindt de uitreiking van de deelnemerskaarten plaats in camping de Zeehoeve (Westerzeedijk 45, 8862 PK te Harlingen). De wedstrijd start om 11 uur en na 4 uur vissen valt om 15 uur het eindschot voor de wedstrijd. Om 16:30 wordt de prijsuitreiking gehouden in de Zeehoeve.

Inschrijven

De kosten voor de deelname bedragen €10,- en kan bij de uitreiking van de deelnemerskaarten worden betaald. Heb je interesse? Meld je dan aan via info@visseninfriesland.nl Aanmelden kan tot en met 8 april 2019, onder vermelding van je naam, geboortedatum, adres, postcode, woonplaats, e-mailadres en telefoonnummer.

 

Vissers die zich plaatsen moeten de datum van het NK in de agenda noteren, namelijk zal 9 november 2019. Deze zal gehouden worden te Langevelderslag.

 

Probeer het eens!

Wie het leuk zou vinden om eens aan zo’n wedstrijd deel te nemen: schroom niet en doe dat gewoon! Het niveau van de deelnemers varieert enorm en tussen de ervaren wedstrijdvissers zijn altijd ook ‘beginnelingen’ welkom. Zolang je de andere deelnemers geen overlast bezorgt, zul je merken dat zo’n wedstrijd vooral ook heel gezellig is, met voor en na het vissen altijd ook ruimte voor een praatje en het uitwisselen van informatie.

 

Wedstrijd aanmelden?

Elke vereniging die een wedstrijd aan of op zee opgenomen wil zien op onze wedstrijdkalender kan ons de benodigde informatie mailen, waarna de belangrijkste gegevens zullen worden geplaatst. En met een beetje geluk zetten wij vervolgens dan juist uw wedstrijd ook nog eens extra in de spotlights als Wedstrijd van de week.
 
Mail de benodigde informatie daartoe in de vorm van een Word-document (bij voorkeur geen vormgegeven pdf) en zo mogelijk ook één of twee passende foto’s naar redactie@publishinghouse.nl

 

Volledige wedstrijdkalender

Voor de volledige wedstrijdkalender, klik hier.

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.