Inschrijven voor de Hengelsport Westland Bokaal 2019

13 maart 2019 | Redactie

De Vereniging van Zeesportvissers Ter Heijde aan Zee houdt is samenwerking met Hengelsport Westland op zaterdag 11 mei haar jaarlijkse wedstrijd om de Hengelsport Westland Bokaal. Hopelijk is de storm en de regen dan inmiddels verdwenen en kan iedereen zijn uiterste best doen om die hoofdprijs van 500 euro handje contantje in de wacht te slepen.

 

Het wedstrijddecor voor de Hengelsport Westland Bokaal. Hopelijk is het op zaterdag 11 mei beter weer...

 

Ter Heijde

De wedstrijd vindt plaats in vijf vakken op het strand bij Ter Heijde en duurt die dag van 10 tot 14 uur. Alle aassoorten behalve zachte krab zijn toegestaan. Er wordt gevis op centimeters, naar boven afgerond. Korpsen worden geklasseerd door middel van vakpunten.

 

 

Zomervis

Een leuke wedstrijd in een mooie periode van het jaar wanneer er reeds zomervis rondzwemt en de temperatuur hopelijk aangenaam is. Buiten de hoofdprijs van 500 euro zijn er tal van andere prijzen te winnen zoals huishoudelijke apparatuur, hengelsportmaterialen, elektronica en waardecheques. Wees er op tijd bij en schrijf je in via de website van de vereniging of of in de winkel van Hengelsport Westland aan het Kerkpad 3-5 in Monster.  

 

 

De Vereniging van Zeesportvissers Ter Heijde aan Zee beschikt over de luxe van een eigen clubhuis vlakbij het strand: ‘De Viskeet’.

 

Probeer het eens!

Wie het leuk zou vinden om eens aan zo’n wedstrijd deel te nemen: schroom niet en doe dat gewoon! Het niveau van de deelnemers varieert enorm en tussen de ervaren wedstrijdvissers zijn altijd ook ‘beginnelingen’ welkom. Zolang je de andere deelnemers geen overlast bezorgt, zul je merken dat zo’n wedstrijd vooral ook heel gezellig is, met voor en na het vissen altijd ook ruimte voor een praatje en het uitwisselen van informatie.

 

 

Wedstrijd aanmelden?

Elke vereniging die een wedstrijd aan of op zee opgenomen wil zien op onze wedstrijdkalender kan ons de benodigde informatie mailen, waarna de belangrijkste gegevens zullen worden geplaatst. En met een beetje geluk zetten wij vervolgens dan juist uw wedstrijd ook nog eens extra in de spotlights als Wedstrijd van de week.
 
Mail de benodigde informatie daartoe in de vorm van een Word-document (bij voorkeur geen vormgegeven pdf) en zo mogelijk ook één of twee passende foto’s naar redactie@publishinghouse.nl

 

Volledige wedstrijdkalender

Voor de volledige wedstrijdkalender, klik hier.

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.