Nieuwe top drie zeevisaanbiedingen Wesdijk

11 maart 2019 | Redactie

Wesdijk Hengelsport heeft de nieuwe zeevis-aanbiedingen weer online staan. Wanneer jij je door al deze aanbiedingen heenworstelt, moet het gek lopen wanneer je niet iets gezien hebt dat je nog kunt gebruiken voor jouw nieuwe visseizoen. Maar om je helemaal lekker te maken stuurt Wesdijk nog een top 3 aan inkoppertjes met flinke korting.

 

Een betaalbare molen voor het bootvissen en strandvissen...

 

Enkele steun

De Single rodrest van Spro is een handige, makkelijk hanteerbare steun die je snel laat verkassen om jou als mobiele strandvisser op de omstandigheden in te laten spelen. Ga met de vloedlijn mee en zet deze enkele steun in seconden op een nieuwe plek. De instelbare steun heeft een zijtak om hem met kracht in het zand te duwen. Nu met 25% korting.

 

De fraaie enkele steun van Spro...

 

Grauvell Vertix Unyx

Een prachtige driedelige strandhengel met 30% korting is de Grauvell Vertix Unyx 450 cm MT (Mixed Tip). Een hengel met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding dankzij flinke inkoop. Met 630 gram eigen gewicht en Sea Guide ogen een prima keuze. Ook in 420 cm verkrijgbaar, inclusief foedraal. Er is ook een versie met grotere ogen.

 

Driedelig en in 420 of 450 cm uitvoering...

 

Shakespeare Agility Surf

Een betaalbare molen voor het zeevissen die je zowel voor het bootvissen als strandvissen kunt gebruiken is de Shakespeare Agility Surf. Met een inhaalsnelheid van 94 cm per slingeromwenteling kun je flink wat meters maken. De molen heeft een metalen spoel en als extra is er een kunststof reservespoel bijgeleverd. En dat voor een zeer mooie prijs.

 

 

Met extra reservespoel...

 

 

Blijf op de hoogte van alle zeevis-aanbiedingen en kijk op de website.

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.