Afstandbediening voor je Lowrance HDS Live of Carbon

10 maart 2019 | Redactie

Als bootvisser op roofvis ben je het liefste 100% gefocust op je hengel en je (kunst)aas. Je werpt af en toe een vluchtige blik op je fishfinder voor de diepte of de waypoints, en soms wat langer bij instellingen als sidescan of downscan. Een uitkomst om die belangrijke focus te houden, is de LR-1 afstandbediening voor je Lowrance apparaat.

 

Lowrance LR-1

Lowrance heeft deze Lowrance LR-1 Remote Controller vooralsnog ter ondersteuning van de HDS Live en  HDS Carbon series. Met de LR-1 kun je dankzij een Bluetooth verbinding enkele belangrijke functies vanuit elke positie in de boot bedienen en hoef je niet meer naar het apparaat te buigen om het scherm in te toetsen.

 

 

Hij kan aan een riempje om je nek, maar ook als een horloge om je pols...

 

 

 

Remote Controller

Zo kun je bijvoorbeeld snel een waypoint maken op je Remote Controller en gaat ook het in- en uitzoomen met de afstandbediening. Verder heeft het handige apparaatje vijf voor te programmeren instellingen die je zelf naar keuze kunt invullen en uitvoeren zonder het scherm van je HDS Live of Carbon aan te hoeven raken. Het overzichtelijke apparaatje werkt met slechts weinig toetsen die reageren op lang of kort indrukken.

 

Klik hier voor meer informatie.

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.