Nog enkele plaatsen vrij voor het Fin-Nor Heilbot festival

07 maart 2019 | Redactie

Het Noorse Torsvag staat al lange tijd bekend als heilbotmekka. De reis die Visreis.nl hier naartoe organiseert in het kader van het Fin-Nor Heilbot festival, betreft alweer de vierde editie van het jaarlijks groeiende en gezellige festival. Er zijn nog enkele plekken vrij voor dit spektakel dat van 26 september t/m 3 oktober 2019 duurt.

 

Heb jij eind september van dit jaar ook zo'n heilbot in handen? 

 

Torsvag

Torsvag ligt net iets ten zuiden van Sørøya. De plek biedt zeer goede kansen op heilbot en daarnaast krijg je onder meer ‘last’ van grote kabeljauw, koolvis en zeewolf. Voor het festival zijn ter plaatse meerdere vakantiewoningen beschikbaar voor elk maximaal 4 personen in een complex dat direct aan het water ligt, met de boten voor de deur: luxe 21,5 voets Arvor boten met kajuit en 100 pk dieselmotoren en kleuren fishfinder, gps en AIS tracking systeem.

 

 

Leuke bijvangsten!

 

Aanrader

Zin in een gezellige en spannende visweek met vismaten met hetzelfde doel? Dan is dit een dikke aanrader. Gericht vissen op heilbot, waarbij catch & release natuurlijk gepropageerd wordt. De crew van Visreis.nl is erbij voor de persoonlijke begeleiding.

 

 

De sterkste platvissen vanuit de boot...

 

 

Diner en fotoboek

Afsluitend aan dit festival is er een gezellig diner in het restaurant met prijsuitreiking, terwijl er voor iedere deelnemer na afloop van de reis een persoonlijk fotoboek wordt verzorgd. Inschrijven kan tot eind maart 2019 maar vol is vol!

 

Klik hier voor verdere details en prijzen.

 

 

 

En een leuk fotoboek na afloop van de reis!

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.