Buitenkans bij Cordes Travel: dit jaar op mega-kabeljauw in IJsland

06 maart 2019 | Redactie

Altijd al eens naar IJsland gewild en om een meter-kabeljauw te vangen Dit is je kans! Cordes Travel heeft nog een mega-aanbieding voor de periode 22 augustus tot en met 3 september 2019 in een huisje met vier slaapkamers, middenin hét kabeljauw-paradijs van Europa.

 

Ook zo'n foto op je Facebook-pagina? In IJsland kun je zo'n fotomodel tegen het lijf lopen...

 

IJsland

Nergens vang je zoveel grote kabeljauw als in IJsland en daarom prijst Cordes Travel deze bestemming aan wanneer je voor 99% kans wil maken op een meter-kabeljauw. Het appartement Nesvegur 3A is daarom met zijn vier slaapkamers een prachtige gelegenheid om dat persoonlijk record eens flink op te schroeven.

 

 

 

Inclusief een prachtige boot en een fijn onderkomen met mooi uitzicht...

 

 

Visgids

Met vliegticket, transfer, huurauto, een 7,5 meter lange visboot met 130 pk dieselmotor en nog veel meer, ben je prima verzorgd en kun jij je concentreren op het vissen in de periode 22 augustus t/m 3 september (weer thuis) 2019. Bij Cordes Travel heb je altijd negen volle dagen vissen en maar één hotelovernachting in IJsland in verband met de vroege terugvlucht. Wil je langer in IJsland blijven om rond te kijken, geen probleem. Er is een visgids ter plaatse die je alle stekken op de zeekaart laat zien. Drijfpakken en hengels kun je ter plaatse of via Cordes Travel huren.

 

 

Heb je al een vakantiebestemming eind augustus? 

 

Festivals

Slechte periodes bestaan er eigenlijk niet in de genoemde aanbieding. Cordes Travel hield in augustus jarenlang de festivals en dat leverde steevast grote vissen op. De prijzen voor deze aanbieding zijn: bij 3 personen = 1610,- pp / bij 4 personen = 1435,- pp en bij 5 personen = 1325,- pp. Kijk hier voor de details en laat deze kans niet voorbijgaan als IJsland nog op je lijstje staat!

 

 

 

Zeewolf als 'bijvangst'...

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.