International Jarno Minderhoud toegevoegd aan Team Cinnetic Benelux

04 maart 2019 | Redactie

Een nieuwe aanwinst voor Team Cinnetic Benelux: niemand minder dan Jarno Minderhoud komt het team versterken. De 23-jarige international uit Westkapelle heeft ondanks zijn jonge leeftijd al vier wereldkampioenschappen meegedraaid en gaat zeker zijn steentje bijdragen voor het team.

 

Didier Laroy (links) is blij met zijn nieuwe prostaffer Jarno Minderhoud (rechts)...

 

Ultracast

Ultracast-directeur Didier Laroy is happy met de nieuwe aanwinst. Jarno is een van de jeugdige talenten uit de provincie Zeeland. In Westkapelle, een zeer goede strandvislocatie en een vruchtbare bodem voor zeevistalent, is hij niet de enige die er de weg goed weet te vinden bij het zeevissen. Plaatsgenoot en Zeehengelsport medewerker Kees Gillissen gaf Ultracast dan ook een prima tip door Jarno voor te dragen als prostaffer, die het strandvismateriaal van Cinnetic kan helpen ondersteunen.

 

 

Jarno is al aan de slag gegaan met zijn nieuwe materialen...

 

 

Op weg naar de top...

 

 

De Zeeuwse stranden kennen weinig geheimen voor Jarno. Ook op zijn hengelsportmaterialen moet hij blindelings kunnen rekenen...

 

Cinnetic

Didier Laroy van groothandel Ultracast - exclusief verdeler van o.a. Cinnetic – kwam er tot zijn verrassing ook achter dat Jarno reeds langer flink aan de slag was met de molens en de lijn van Cinnetic.  Daar was dus absoluut geen intro voor nodig bij de kennismaking. De Cinnetic Raycast CRB4 stond al standaard op zijn stokjes, en deze topmolen was gevuld met de inmiddels bekende Skyline lijn.

 

 

Gepassioneerd

Didier Laroy is dan ook heel blij met de aanwinst die aan het profiel ruim voldoet, zijnde jong, ambitieus, getalenteerd, gemotiveerd en vooral gepassioneerd! De komende tijd zal Jarno dus volop aan de slag gaan als fieldtester, prostaffer en ‘aanwezige gebruiker’ van Cinnetic-materiaal. Didier Laroy: “Laatst visten Jarno en ik samen een koppelwedstrijd en daarin zijn leuke plannen gesmeed en vooruitzichten meegegeven voor de toekomst. Dat het een superjaar wordt, dat is zeker!”

 

In goed gezelschap

Met Nathalie van den Berg en Mehmet Büyükyilmaz is Jarno in goed gezelschap onder de vlag van Cinnetic. Het team lijkt nu bijzonder compleet om alle soorten visserijen af te dekken. Meer weten van deze drie toppers? Volg hun avonturen op de Facebookpagina en op de Instagrampagina’s @fishingnathalie @de_vissende_toeter_turk @jarnominderhoud en @ultracastnl

 

De Raycast CRB4 is voorzien van een geventileerde spoel en een Hollow Rotor...

 

 

De Raycast CRB4 topmolen van Cinnetic is al in veel hengelsportwinkels opgenomen...

 

Keurig opgevuld met Skyline...

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.