Inschrijven voor strandvissen in de nacht

25 februari 2019 | Redactie

Ook al de kriebels om naar zee te gaan met het mooie weer? Niet te vroeg juichen, als de nachtvorst nog steeds op de loer ligt, maar het spreekwoord ‘Regeren is vooruitzien’ geldt natuurlijk altijd. Daarom kijken we alvast vooruit naar een mooie klassieke wedstrijd in juni, wanneer de Nacht van ’s-Gravenzande op de kalender staat…

 

We kijken er al naar uit...

 

Koppelwedstrijd

Deze klassieker die door WSV ’s-Gravenzande wordt georganiseerd, is een koppelwedstrijd met vrije aaskeuze die in de nacht van 21 op 22 juni 2019 wordt gehouden tussen 22 uur en 5 uur. Jazeker, dat wordt een nachtje doorhalen dames en heren, maar dan heb je ook een leuke herinnering voor later in het bejaardenhuis of iets om over te pochen bij het koffieautomaat op je werk. Deze leuke wedstrijd vis je gewoon met twee hengels in één steun.

 

 

Verrassingstas

Je schrijft je in voor 50 euro per koppel, waar je wel iets voor terugkrijgt, namelijk een lekker ontbijt, parkeergeld en een verrassingstas. Aanmelden doe je via Cor van der Houwen op csevanu@kabelfoon.nl of Jeroen van der Voort op jeroenvdvoort74@gmail.com Voor verder informatie en telefoonnummers kijk je op deze website.

 

Probeer het eens!

Wie het leuk zou vinden om eens aan zo’n wedstrijd deel te nemen: schroom niet en doe dat gewoon! Het niveau van de deelnemers varieert enorm en tussen de ervaren wedstrijdvissers zijn altijd ook ‘beginnelingen’ welkom. Zolang je de andere deelnemers geen overlast bezorgt, zul je merken dat zo’n wedstrijd vooral ook heel gezellig is, met voor en na het vissen altijd ook ruimte voor een praatje en het uitwisselen van informatie.

 

 

Wedstrijd aanmelden?

Elke vereniging die een wedstrijd aan of op zee opgenomen wil zien op onze wedstrijdkalender kan ons de benodigde informatie mailen, waarna de belangrijkste gegevens zullen worden geplaatst. En met een beetje geluk zetten wij vervolgens dan juist uw wedstrijd ook nog eens extra in de spotlights als Wedstrijd van de week.
 
Mail de benodigde informatie daartoe in de vorm van een Word-document (bij voorkeur geen vormgegeven pdf) en zo mogelijk ook één of twee passende foto’s naar redactie@publishinghouse.nl

 

Volledige wedstrijdkalender

Voor de volledige wedstrijdkalender, klik hier.

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.