Vizier op de Dutch Yuki Masters 2019 in Noordwijk

18 februari 2019 | Redactie

We richten het vizier vast even op de Yuki Dutch Masters strandwedstrijd  die zal plaatsvinden op 18 en 19 mei op het strand van Noordwijk. Deze grote wedstrijd, met een prijzengeld van 6000 euro, wordt opnieuw georganiseerd door Ahoy Hengelsport in samenwerking met HSV De Sportvisser Noordwijk en Zeehengelsport. Inschrijven? Doe het op tijd!

 

Inschrijven tot eind februari...

 

Dutch Yuki Masters

Aan de wedstrijd, die voor koppels wordt uitgeschreven, kunnen maximaal 60 koppels meedoen. Wil jij met een koppelmaat aanspraak maken op een deel van het prijzengeld en bovendien met de titel ‘Dutch Yuki Masters’ worden aangesproken, schrijf je dan in via info@ahoy-hengelsport.nl. Informatie kun je eveneens inwinnen bij dit emailadres en op telefoonnummer 0031 104842997.

 

 

Noordwijk

Let op: het voorschot van het inschrijfbedrag moet eind februari 2019 voldaan zijn (het formulier heeft het over ’31-2-2019’ – red.). Op vrijdag 17 mei zal de loting omstreeks 18 uur plaatsvinden in het clubgebouw aan de Bosweg 2a in Noordwijk.

Meer informatie is te lezen op de Facebook-pagina ‘Yuki Competition Benelux’.

 

 

De lijst met aanmeldingen groeit gestaag...

 

Probeer het eens!

Wie het leuk zou vinden om eens aan zo’n wedstrijd deel te nemen: schroom niet en doe dat gewoon! Het niveau van de deelnemers varieert enorm en tussen de ervaren wedstrijdvissers zijn altijd ook ‘beginnelingen’ welkom. Zolang je de andere deelnemers geen overlast bezorgt, zul je merken dat zo’n wedstrijd vooral ook heel gezellig is, met voor en na het vissen altijd ook ruimte voor een praatje en het uitwisselen van informatie.

 

Wedstrijd aanmelden?

Elke vereniging die een wedstrijd aan of op zee opgenomen wil zien op onze wedstrijdkalender kan ons de benodigde informatie mailen, waarna de belangrijkste gegevens zullen worden geplaatst. En met een beetje geluk zetten wij vervolgens dan juist uw wedstrijd ook nog eens extra in de spotlights als Wedstrijd van de week.
 
Mail de benodigde informatie daartoe in de vorm van een Word-document (bij voorkeur geen vormgegeven pdf) en zo mogelijk ook één of twee passende foto’s naar redactie@publishinghouse.nl

 

Volledige wedstrijdkalender

Voor de volledige wedstrijdkalender, klik hier.

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.