Oprichter Midnight Moon Stanley van Es met pensioen

17 februari 2019 | Redactie

Vrijwel in iedere hengelsportzaak zie je ze hangen: de hengelsportmaterialen van Midnight Moon. In 34 jaar tijd heeft oprichter Stanley van Es het merk Midnight Moon groot gemaakt. Goede kwaliteit en een correcte prijs lag ten grondslag aan het succes. Stanley, eigenlijk door iedereen ‘Stan’ genoemd, is daar terecht ontzettend trots op. 

 

Druk jaar

Zo trots dat hij met veel plezier heeft doorgewerkt tot de respectabele leeftijd van 75 jaar. Ondertussen zorgde Stan ook nog voor zijn vrouw als mantelzorger. Diep respect voor Stan. Het laatste jaar van zijn werkzame leven is een héél druk jaar geworden. Midnight Moon is in de jaren zo erg uit zijn jasje gegroeid, dat er naar een grotere locatie moest worden gezocht. Eerder wilde Stan niet met pensioen gaan. Nu de verhuizing van Midnight Moon een feit is, heeft Stan zijn besluit genomen: hij neemt definitief afscheid van Midnight Moon. Namens Zeehengelsport nog vele mooie en gezonde jaren toegewenst en een welverdiend pensioen.
 

Mooie producten...

 

 

Toekomst Midnight Moon

Midnight Moon gaat door met dezelfde gedachte als Stan destijds het bedrijf heeft gestart. Goede kwaliteit voor een correcte prijs. Dit gezegd hebbende gaat er bij Midnight Moon wel het één en ander veranderen. Met nieuwe eigenaren gaat er een frisse wind waaien door het toch al mooie en solide bedrijf. 

 

Zo is men nu bijvoorbeeld druk bezig met een nieuw softwaresysteem zodat Midnight Moon klaar is voor de toekomst en het bedrijf optimaal de klanten kan bedienen. Met het opzetten van een aantal Pro Shops,het  aantrekken van prostaffers, een uitbereiding van het assortiment en met nieuwe merken, zal iedere zeevisser nog veel blijven horen van Midnight Moon de komende jaren! 

Gemini Tackle, bekend van de klapankers...

 

 

Gemini Tackle

Heet van de naald nog een nieuwtje: Midnight Moon heeft een dealerschap gesloten met Gemini Tackle. Dit topmerk uit Engeland heeft een scala aan onderdelen voor het maken van onderlijnen en klapankers. Gemini klapankers worden door velen gezien als de beste in hun soort. Midnight Moon gaat dit merk niet alleen verdelen in Nederland, maar ook bij onze zuiderburen.
 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.