Wesdijk: aanbiedingen scoren voordat het ‘seizoen’ begint

16 februari 2019 | Redactie

De dagen lengen weer flink en ook de zeevissers beginnen weer onrustig op hun stoelen te schuifelen. Dit is het moment om nog eens je materiaal na te kijken, en de lege plekken voordelig op te vullen. Naast een mooie aanbieding van Grauvell foedralen, heeft Wesdijk namelijk nog tientallen pagina’s aanbiedingen waar net jouw ‘dingetje’ tussen kan zitten, bijvoorbeeld Penn hengels en molens!

 

De Battle II van Penn, een topmolen in de aanbieding...

 

Grauvell Vertix

Die hengels en molens zijn ook voor de zeevisser altijd een gewild item, en daarin is de keuze reuze tussen de aanbiedingen van Wesdijk. Toch zet de zaak uit Barendrecht eerst even de schijnwerper op de fraaie Grauvell Vertix foedralen die momenteel met een mooie korting te koop zijn. En ook wel terecht, want als je zuinig bent op je hengels, weet je dat er niet te veel krasjes op het carbon mogen komen. Een foedraal is daarom een must.

 

 

 

Battle II

En dan het merk Penn. Nu weten we dat dit merk ongekend populair is bij zeevissers, zowel bij bootvissers als strandvissers, en als je dan ziet welke topmolens voor een spotprijs worden aangeboden, dan geldt er maar één motto; pak je kans, want op is op. We noemen slechts de Battle II molen, een draaiertje dat door elke kenner lovend wordt besproken met zijn corrosiebestendige Full Metal body. Wanneer wij erop klikken, zien we dat er nog acht op voorraad zijn, in diverse maten. Wie de schoen past, trekke hem aan…

 

Met drie toppen...

 

Drie toppen

Nog eentje dan? Een mooie boothengel als de Penn Rampage Boat II is een bijzondere stok. Je kunt er 300 gram aanhangen en je krijgt er maar liefst drie toppen bijgeleverd voor diverse gewichten.

 

 

Veel Penn hengels met korting, en dat geldt voor boothengels, strandhengels én spinhengels…

 

Meer aanbiedingen belijken? Klik hier.

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.