Mercury Deals tijdelijk met Vesselview en Active Trim

08 februari 2019 | Redactie

Het jubilerende Mercury, dat dit jaar 80 jaar bestaat, is niet alleen wereldberoemd om zijn buitenboordmotoren, maar staat ook met MotorGuide fronttrollers en Attwood bootstoelen bij de sportvissers hoog aangeschreven. Met de huidige Mercury Deals acties kun je bovendien  profiteren van enkele hypermoderne gratis accessoires bij aankoop van bepaalde bb-motoren.

 

Profiteer van mooie Mercury deals t/m 31 maart 2019...

 

Mercury Deals

De ‘Mercury Deals Promotie’ actie loopt van 19 januari t/m 31 maart 2019. In die periode kun je bij aankoop van een Mercury F80-F400 ook Active Trim en VesselView Mobile Module t.w.v. 955 euro (excl. smartphone) verkrijgen. Een prachtige combinatie van hypermoderne en handige apparaten voor de zeevisser of zoetwater bootvisser. Met Active Trim zoekt de motor automatisch de beste trimstand voor de boot en verbetert zo het varen met de perfecte trimstand en houdt de brandstofkosten onder controle.

 

 

VesselView

De andere deal betreft de aankoop van een Mercury F40-F60. Deze zeer goede bb-motoren, die je als bootvisser op het water vaak tegenkomt, kun je bij aanschaf  nog eens aanvullen met een gratis VesselView Mobile Module t.w.v. 398,- (excl. smartphone). Met de VesselView Mobile Module kun je de motor connecten met Bluetooth en op je smartphone allerlei parameters uitlezen.
 

Raadpleeg je Mercury dealer voor de details over deze deals! 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.