Inschrijven voor groots Kayakcentre Fishing Tournament op Haringvliet

07 februari 2019 | Redactie

Het Haringvliet is van 29 tot en met 31 maart de Kayak Fishing hotspot van Europa. Met tientallen kayakvissers uit onder andere Duitsland, Oostenrijk, Nederland, België en Engeland strijden zij om de felbegeerde prijzen tijdens het eerste Kayakcentre Fishing Tournament, voorheen bekend als de HPO (Hobie Predator Open). Georganiseerd vanuit thuislocatie Jachthaven Atlantica te Stad aan ’t Haringvliet wordt alles aangestuurd door Kayakcentre. Het belooft een prachtig evenement te worden!

 

Het Kayakcentre Fishing Tournament vervangt de Hobie Predator Open. Het sterk bezette internationale toernooi is dit jaar van 29 tot en met 31 maart op het Haringvliet!

 

Dagboek

“Prachtig! De zon komt op en vervuld de lucht met roze en oranje kleuren. Precies op het moment dat je de perfecte selfie wilt maken, zie je in je ooghoek een flikkering op de fishfinder. Het zal toch niet? fluister je zachtjes, kort gevolgd door het ratelen van je slip. Je slaat aan en het gevecht begint…”  Het zou zomaar uit het dagboek van een kayakvisser kunnen zijn die deelneemt aan dit Kayakcentre Fishing Tournament. Vissen in het voorjaar is één van de mooiste dingen die er is. De vissen zijn volop op jacht en de omstandigheden zijn puur. Dit maakt evenementen in deze periode zo geliefd onder de kayakvissers.

 

 

Deelnemers die zich vóór 15 februari 2019 inschrijven zijn verzekerd van een wedstrijdshirt...

 

Kayakcentre Fishing Tournament

Het eerste Kayakcentre Fishing Tournament als vervanging van de succesvolle HPO (Hobie Predator Open) in Nederland. Alexander Bakker van Kayakcentre verheugt nu al: “Het is geweldig om voor het eerst zelfstandig zo'n mooie wedstrijd te organiseren op het Haringvliet. Zeker op het moment dat de roofvissen op hun mooist zijn.”

 

 

Fantastische vismachines met de specialisten die zich op baars en snoekbaars gaan richten...

 

Hobie Fishing Worlds

Aan eerdere HPO's namen meer dan vijftig kayakvissers deel uit heel Europa. Dat hoopt men dit aantal zelfs te overtreffen. Er zal gevist worden op snoekbaars en baars op basis van Catch & Release. Er zijn mooie prijzen te winnen waaronder die voor de grootste vis. Diegene met de meeste centimeters aan vis mag zich de winnaar van de KFT 2019 noemen en is hiermee bovendien gekwalificeerd voor deelname aan de negende editie van  ‘Hobie Fishing Worlds’ en ontvangt een 'air-ticket voucher'! De locatie en datum hiervoor worden nog nader bepaald.

 

 

Vissers klaar? Vissen maar...

 

Kayakcentre

Heb je zelf geen kayak dan kun je bij Kayakcentre ook terecht om er één te huren tijdens het evenement. Overigens mag je uitsluitend deelnemen met een kayak, kano of SUP. De beleving vanuit een kayak is zoveel anders dan vanuit een boot. Je bent echt één met je omgeving. Ben je een fervent visser? Dat moet je dit gewoonweg geprobeerd hebben.

 

Meedoen? Dat kan. Bezoek snel www.kayakcentre.nl voor meer informatie over dit mooie evenement of bezoek www.facebook.com/teamkayakcentre/. Deelnemers die zich vóór 15 februari 2019 inschrijven zijn bovendien verzekerd van een wedstrijdshirt.

 

Het voorlopig programma is als volgt: vrijdag 29 maart: pre-fish dag en registratie. Zaterdag 30 maart: wedstrijd dag 1;  zondag 31 maart wedstrijd dag 2. De locatie: Jachthaven Atlantica aan de Zeedijk 54, 3243 LG in Stad aan ’t Haringvliet.

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.