Bierbokaal koppelwedstrijd op parcours Domburg

04 februari 2019 | Redactie

Op het parcours bij Domburg wordt op zondag 24 februari 2019 de Bierbokaal koppelwedstrijd gehouden. Wegens het succes van vorig jaar organiseren Harmen de Graaff en Marco Oreel deze wedstrijd opnieuw. De winnaars winnen twee kratten bier. De wedstrijd is al drie jaar op rij gewonnen door  Peter Mesie en Thomas van Sluijs. Wie houdt dit koppel in 2019 van de overwinning af?

 

De Oase ligt op het strand...

 

Naast elkaar

Er wordt gezellig in koppels naast elkaar gevist, dus niet in twee vakken maar naast elkaar. De wedstrijd op zondag 24 februari 2019 duurt van 10 tot 14 uur.

Het reglement deze befaamde wedstrijd is als volgt:

- De totale aantallen centimeters vis worden van de koppels opgeteld; dit bepaald de stand.

- Er wordt 20 meter ruimte uitgezet voor een koppel.

- Vanaf 10 cm lengte telt de vis.

- Er is een verplichte pauze om 12 uur, iedereen is dan verplicht aan de borrel en een hapje. Tijdens de pauze mag je onderlijn gewoon in het water blijven liggen.

- Bij slecht weer kan de wedstrijd ingekort worden.

- Aas: alleen pieren en tappen.

- Er mag met één hengel per persoon gevist worden.

- Extra poule: 1 euro inleg p.p. voor de grootste vis.

 

 

De Oase Domburg

Het parcours ligt bij De Oase in Domburg. Graag een uur voor de wedstrijd aanwezig zijn in verband met inschrijven. Inschrijven kan op de parkeerplaats van De Oase. Elke deelnemer krijgt een natje en een droogje. Het inschrijfgeld is 7 euro per koppel. (3,50 euro p.p). Opgeven kan bij Harmen de Graaff op Facebook of stuur een appje naar 06-41114392.

 

 

Probeer het eens!

Wie het leuk zou vinden om eens aan zo’n wedstrijd deel te nemen: schroom niet en doe dat gewoon! Het niveau van de deelnemers varieert enorm en tussen de ervaren wedstrijdvissers zijn altijd ook ‘beginnelingen’ welkom. Zolang je de andere deelnemers geen overlast bezorgt, zul je merken dat zo’n wedstrijd vooral ook heel gezellig is, met voor en na het vissen altijd ook ruimte voor een praatje en het uitwisselen van informatie.

 

Wedstrijd aanmelden?

Elke vereniging die een wedstrijd aan of op zee opgenomen wil zien op onze wedstrijdkalender kan ons de benodigde informatie mailen, waarna de belangrijkste gegevens zullen worden geplaatst. En met een beetje geluk zetten wij vervolgens dan juist uw wedstrijd ook nog eens extra in de spotlights als Wedstrijd van de week.
 
Mail de benodigde informatie daartoe in de vorm van een Word-document (bij voorkeur geen vormgegeven pdf) en zo mogelijk ook één of twee passende foto’s naar redactie@publishinghouse.nl

 

Volledige wedstrijdkalender

Voor de volledige wedstrijdkalender, klik hier.

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.