Scandinaviëdag met sterke merken, aanbiedingen en Team Penn

01 februari 2019 | Redactie

Tijdens de Scandinaviëdag op zaterdag 2 februari aanstaande bij HengelDiscount kun jij je de hele dag laten inspireren op het gebied van zeevissen. Voor deze gelegenheid is Team Penn aanwezig in de personen van Toine van Ierland en Mike Ooms om alle bezoekers te helpen met advies en tips.

 

Aanstaande zaterdag!

 

Team Penn

Team Penn is dankzij ervaring van alle markten thuis op zeevisgebied en kan ook op gebied van de ‘zware’ zeevisserij in Scandinavië iedereen van dienst zijn met materiaalhulp, advies en handige tips & tricks.  In de winkel in Oldemarkt geven zij de beste stek- en productinformatie, zodat je hiermee je voordeel kan doen op jouw Scandinavië-trip. Tijdens deze dag zijn er tevens volop aanbiedingen en acties. Zoals gewoonlijk is er op een dergelijk evenement bij HengelDiscount een gezellige ambiance en staan ook de warme koffie, snert en gehaktballen klaar...

 

 

 

Muppets

Dus twijfel je over de gewichten van de loodkoppen die je gaat gebruiken, of de muppets of shads die je erop wil prikken, of weet je niet zeker of je met een 12 of 15-50 ponds hengel vanaf de boot kunt vissen op jouw vakantiebestemming, vraag het dan aan de aanwezige kenners.

 

Clash

Een van de mooie producten die Penn levert is de nieuwe Penn Clash molen. De molen is van binnen stevig van constructie dankzij de Dura-Gear technologie die een robuust en duurzaam gebruik garandeert. Met liefst 9 gesealde kogellagers en een twist- en frictievrije Full Metal body en een anti-slip spoel basis voor de gevlochten lijn, kun je deze molen bij HengelDiscount al aantreffen in de 2500, 4000 en 6000 uitvoering.

 

Maak kennis met de Penn Clash...

 

Koude aanbiedingen

Wees erbij aanstaande zaterdag 2 februari en profiteer mede van de aanbiedingen op veel ‘koude’ producten als handschoenen, mutsen en warmtepakken.

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.