Phantom Cabin: de snelle zeewaardige kilometervreter van Buster

22 januari 2019 | Redactie

Van de Buster Mini tot de sportvisuitvoering van de Busters M en S, tot aan de zeewaardige (Super)Magnums en de primeur in de vorm van de Phantom Cabin. Een prachtige uitstalling aan sterke Finse aluminium Buster boten kun je momenteel nog tot dit weekend bekijken op de Yamaha-stand van de Boot beurs in Düsseldorf.

 

Flinke afstanden overbruggen met een 800 liter tank...

 

Yamaha

De grootste botenbeurs ter wereld laat de nieuwste uitvoeringen zien van de mooiste boten en heeft op gebied van buitenboordmotoren eveneens de modernste technieken en primeurs op de beursvloer, verspreid over 16 grote hallen. De enorme stand van Yamaha in hal 10 valt daar wel op. Niet alleen met haar overzicht aan buitenboordmotoren maar ook met de door het merk verdeelde boten zoals de Finse Busters.

 

 

Met de befaamde aluminium Phantom romp...

 

Buster Phantom Cabin

De allernieuwste Buster Phantom Cabin heeft een ereplaats gekregen en werd tevens genomineerd als één van de vijf boten (kleiner dan 35 voet) voor de Powerboat of the Year Award. De Phantom Cabin heeft zoals de naam aangeeft een gesloten stuurhut gekregen en is Busters grootste boot ooit. Gebaseerd op de romp van de Phantom, meet de Cabin 947 in lengte en 284 in de breedte en weegt 2700 kg zonder motor. De powerboat biedt plaats aan 12 personen en is volgens Buster de ideale boot om snel afstanden mee te overbruggen. Met een tankcapaciteit van 800 liter is een afstand niet snel te groot.

 

 

Geschikt voor 300 tot 600 pk achter op de spiegel...

 

Van Wieren

Buster wordt in ons land eveneens door Yamaha verdeeld en kent in Van Wieren Watersport in Sneek haar exclusieve dealer van Buster boten. Van Wieren levert onder meer Buster boten aan provincie, politie en It Fryske Gea en ook aan diverse sportvissers.

 

Klik hieronder voor een Facebook-filmpje over de Buster modellen.

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.