Shakespeare met zitkisten in aanbiedingenfestival Wesdijk

20 januari 2019 | Redactie

Nieuwe ronde, nieuwe prijzen. Voor zeevissers kan het geen kwaad om geregeld even de lijst met aanbiedingen van Wesdijk Hengelsport te bekijken, omdat er weer nieuwe deals zijn bijgekomen. Aandacht vooral voor strandhengels van Grauvell en de Spro Speedshafts. En kijk ook even naar de zeer complete Shakespeare zitkisten, de originele!

 

De originele, nu in zwart en blauw compleet met extra's...

 

Al generaties lang is de blauwe zitkist van Shakespeare een vaste verschijning aan de zee en dat is niet zomaar. Hij is vaak geïmiteerd, maar weinig geëvenaard. Mocht je nog steeds een transportprobleem hebben, dan hoef je bij deze niet te twijfelen. Hij is er tegenwoordig in het zwart en blauw en wordt nu voor een scherpe prijs aangeboden inclusief aasbakje, draagriem en zitkussen. Klik hier voor de prijs. Ook de rugdragers zijn er te krijgen.

 

Inclusief aasbakje...

De Grauvell Vertix Zenet is een bijzondere strandhengel...

 

In drie delen en met gevoelige Mixed Tip...

 

Grauvell

Nog een strandhengel nodig en je twijfelt welke? Weet dan dat er in het aanbiedingenfestival bij Wesdijk altijd hengels van prima kwaliteit zijn afgeprijsd naar middenklasseprijzen. Dat geldt bijvoorbeeld voor een Grauvell Vertix Zenet 420 cm LC-MT, die als twee druppels lijkt op de blank van de befaamde Grauvell Vertix Emotion. Deze strakke Mixed Tip variant is ongekend gevoelig in de beetregistratie, maar heeft dezelfde explosieve kracht als zijn grote broer met grote ogen. Ook zijn er van de gekende Spro Speedshafts 2 en 6 nog enkele op voorraad. Deze kennen momenteel zo’n 50% korting en dat scheelt je een enorm bedrag.

 

Al is de grootste geldbesparing nog altijd van toepassing op enkele Speedshafts van Spro...

 

Wesdijk Hengelsport

En je weet: kijk je op de homepage van Wesdijk Hengelsport, dan zie je rechts het blokje Aanbiedingen staan. Kijk je hier verder dan zie je tientallen pagina’s aan afgeprijsde artikelen, dus geen afdankertjes…

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.