Master Pro visboten: onverwoestbaar voor zoet en zout water

17 januari 2019 | Redactie

Oome Watersport is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring. Naast specialist in service en onderhoud aan binnen- en buitenboordmotoren, brengt deze zaak ook nog eens de Master Pro aluminium boten op de markt in Nederland. De Master Pro’s zijn er in diverse uitvoeringen, waaronder perfecte modellen voor de zeevisserij en bootvisserij op zoet water. Boten die niemand kwijt wil en zelfs tweedehands bijna niet te krijgen zijn…

 

De 570 van Master Pro is ook voor zee een goede keuze, met dekruimte voor- en achterin, en een unieke 300 liter tank...

 

Oome Watersport

Met zoveel ervaring en kennis van zaken weet je meteen dat je boot en bb-motor bij deze zaak in goede handen is. Bovendien is Drimmelen geen slechte uitvalsbasis en vestigingsplaats voor een watersportbedrijf omdat het vissen en varen er bij veel inwoners in de genen zit. Van een goed watersportbedrijf verwacht je bovendien op basis van de ervaring en kennis dat ze jou ook van het beste advies voorzien; over je boot, het onderhoud, de beurten voor je motor, maar ook over de levensduur van je materiaal en advies over een eventuele aanschaf van een andere boot of motor. Dan heb je meteen een klankbord en een betrouwbaar adres voor de lange termijn. Dat imago kun je moeiteloos opspelden bij Oome en die ambitie proberen ze ook dagelijks waar te maken. Bijvoorbeeld door al het onderhoud en reparaties zelf uit te voeren. Met passie, professionaliteit en persoonlijke service.

 

De Master Pro 520, een betrouwbare allround visboot...

 

Nauwelijks tweedehands

De Master Pro’s die je bij Oome kunt bewonderen, zijn van speciaal dubbelwandig (vol geschuimd) zeewaterbestendig aluminium gemaakt. Ze voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid. Alle modellen zijn gemaakt van 3 tot 6 mm dik marine aluminium type AlMG4.5Mn. Dit aluminium is beter zeewaterbestendig dan veel andere aluminium boten. De boten zijn volledig gelast. Master Pro bestaat al vanaf 1993. De modellen zijn in Rusland zo populair dat er nauwelijks een tweedehandsmarkt voor is omdat niemand zijn boot kwijt wil. Een Master Pro boot is daarom ook een stabiele en duurzame investering, je schaft een boot aan die je later nog kunt verkopen met relatief weinig waardeverlies. 

 

Het assortiment van Master Pro is onderverdeeld in twee lijnen: boten met een diepe V-romp voor een stabiele en veilige rit, zelfs op volle zee op grote wateroppervlakken. Aan de andere kant modellen met een vlakke bodem voor gebruik op tamelijk rustig water.

 

De zeewaardige 570 heeft een gewicht van 780 kg...

 

Zeewaardig

 

Neem de Master Pro 520; een degelijk gebouwde allrounder met perfecte vaareigenschappen om te vissen of een dagje relaxen met familie of vrienden. Of de Master Pro 570, die zeer positief werd getest in de Zweedse vakbladen, en ook voor een ruwe zee niet bang is. Deze is met zijn 593 cm lengte en 230 cm breedte geschikt voor maximaal zes passagiers en dat is niet verkeerd voor de zeevisserij. Met zijn unieke 300 liter tank heeft hij een enorm bereik. Ga je liever wat groter over het water, dan is er altijd nog Master Pro 700 als overtreffende trap!

 

Kleinste 410

Maar kleiner kan natuurlijk ook. Een Master Pro 410 is tevens een zeer veilige en sterke boot,  waarmee je op binnenwater een robuuste aluminium boot hebt met console en een werpdek voorop.

 

De kleinste Master Pro 410 is een zeer sterke gelaste aluminium boot...

 

 

 

Drimmelen

De diverse modellen zijn als gezegd te bewonderen bij Oome boten, motoren & service aan de Havenkade 1a in Drimmelen. Naast motoren en de onderdelen verkoopt Oome tevens boten van de merken Quicksilver, Grand, Brig, Valiant, Honwave en Suzumar. Klik hier voor meer informatie. 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.