Zomersoorten tijdens mei-wedstrijd langs Oosterschelde

11 januari 2019 | Redactie

We blikken alvast vol verlangen vooruit naar de meivisserij in de Oosterschelde, wanneer de zomersoorten zeebaars, geep en makreel alweer rondzwemmen en HSV De Oosterscheldevissers er een grote wedstrijd houdt op Hemelvaartsdag 30 mei 2019.

 

Heerlijk, de Oosterschelde in mei...

 

Belgische telling

De wedstrijd wordt traditiegetrouw gehouden op parcours de Noord en verdeeld over twee vakken. Er wordt geteld volgens de Belgische telling, vanaf 10 cm. Het maximum aantal deelnemers in 150 of 75 koppels. De wedstrijd op Hemelvaartsdag duurt van 12.15 tot 15.15 uur. Voor de eerste prijs staat een bedrag van 150 euro; het eerste koppel ontvangt 75 euro. 

 

 

Sint-Maartensdijk

De aaskeuze is vrij; alleen zachte krab is niet toegestaan. Inschrijven kan via de e-mail naar Remi Lindhout op rlindhout@zeelandnet.nl of ’s morgens vroeg vanaf 9 uur in café Sannie’s aan de Haven 2 in Sint-Maartensdijk. Wedstijdsponsors zijn de Mariflex Group en Hengelsporthuis Jurgers & Zoon en Hengelsport Oosterschelde. Meer informatie op www.hsvdeoosterscheldevissers.nl

 

 

Probeer het eens!

Wie het leuk zou vinden om eens aan zo’n wedstrijd deel te nemen: schroom niet en doe dat gewoon! Het niveau van de deelnemers varieert enorm en tussen de ervaren wedstrijdvissers zijn altijd ook ‘beginnelingen’ welkom. Zolang je de andere deelnemers geen overlast bezorgt, zul je merken dat zo’n wedstrijd vooral ook heel gezellig is, met voor en na het vissen altijd ook ruimte voor een praatje en het uitwisselen van informatie.

 

Wedstrijd aanmelden?

Elke vereniging die een wedstrijd aan of op zee opgenomen wil zien op onze wedstrijdkalender kan ons de benodigde informatie mailen, waarna de belangrijkste gegevens zullen worden geplaatst. En met een beetje geluk zetten wij vervolgens dan juist uw wedstrijd ook nog eens extra in de spotlights als Wedstrijd van de week.
 
Mail de benodigde informatie daartoe in de vorm van een Word-document (bij voorkeur geen vormgegeven pdf) en zo mogelijk ook één of twee passende foto’s naar redactie@publishinghouse.nl

 

Volledige wedstrijdkalender

Voor de volledige wedstrijdkalender, klik hier.

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.