Last minute Roan Rorbu via Cordes Travel

10 januari 2019 | Redactie

Cordes Travel heeft een last minute aanbieding voor een visreis naar Noorwegen. Vanwege een annulering is er een prachtig huisje vrij gekomen met een visboot. Roan Rorbu is op 9 uur  rijden van Oslo, met drie slaapkamers en een prima visboot voor de deur. Het is een verblijf voor acht dagen waarvan zeven volle dagen vissen.

 

 

Geen verkeerd uitzicht vanaf je eigen terras; je kunt er zelfs je hengel uitgooien...

 

Roan Rorbu

De bestemming in Roan Rorbu is op meerdere manieren bereikbaar. Je kunt vliegen of met eigen auto. Als je met eigen auto gaat dan boekt Cordes Travel, indien gewenst, de overtocht (ColorLine) van Kiel (D) naar Oslo voor de groepen, met een slaaphut aan boord. Je kunt al je spullen meenemen in de auto en aan boord heb je een slaaphut. Dit prachtige luxe cruiseschip is geen straf, in de avond een drankje in één van de tientallen bars, lekker wat eten in de restaurants en in de avond een wandeling over het dek, er is aan boord zelfs een heuse winkelstraat. Je gaat in de avond slapen, in de ochtend pak je een goed stevig ontbijt en dan rij je naar je huisje, je vakantie begint dus al aan boord. In de ochtend kom je dan aan in Oslo en vanaf daar rij je door de prachtige Noorse natuur en kom je na 8 tot 9 uur rijden aan in je huisje, waar het dan 23 uur per dag (!) licht is. 

 

 

Instappen, varen en vissen maar...

 

Cordes Traveldag

Eenmaal aangekomen bij de accommodatie laat Inge Lise de boot zien, legt de apparatuur uit en geef alle informatie die nodig is. Voor het weer en de laatste update kun je ook altijd terecht bij de huiseigenaar. Cordes Travel staat bekend om de service, en volgende maand op 9 februari is het weer tijd voor de Cordes Traveldag waar je informatie krijgt over stekken, materialen en technieken voor deze accommodatie Roan Rorbu. Je krijgt een boekwerk van 60 pagina’s over ‘Hoe te vissen in Noorwegen’ en als je wil kun je op afspraak bij Linda en Raffie Cordes op privé-les komen, onder het genot van een hapje en drankje bespreken zij alles over de visserij rond deze accommodatie.

 

 

 

 

Zeekaarten

Zo ga je dus goed voorbereid het water op. De A3 gelamineerde zeekaart met stekken, die je van Cordes hebt gehad, laten je de beste stekken zien en met de juiste hengels, molens en (kunst)aas ga je vissen op kabeljauw, koolvis, leng, lom, heek, heilbot, platvis, roodbaars en vele andere soorten vis. In de avond neem je lekker verse vis mee naar huis, fileer je deze in de grote overdekte fileerplaats en geniet je van je eigen gevangen verse vis.

 

Eigen terras

‘Roan Rorbu 1’ (Torsken) heeft drie slaapkamers, douche, toilet, TV, wifi en een compleet ingerichte keuken. Een groot terras kijkt over het water en de bergen en je kunt zelfs vanaf het terras een hengeltje uitgooien. Op 60 meter afstand is er een supermarkt waar je boodschappen kunt doen en op 50 meter lopen liggen alle boten. Bij deze aanbieding is er een 19ft 50 pk visboot aanwezig, geschikt voor maximaal vier personen. 

 

 

 

Vanaf 29 mei

Je kunt vanaf woensdag 29 mei in je huisje en donderdag 6 juni moet je het huisje weer verlaten, dat is dus acht dagen verblijf en zeven dagen vissen. Normaal zou dit huis met boot en overtocht 2860,- euro kosten voor 7 dagen, of 3140,- euro voor 8 dagen, maar nu krijg je liefst 300,- euro korting op de hele visreis naar Midden-Noorwegen en je krijgt ook nog eens een gratis sportvis-pakket twv 150,- Dus dan betaal je maar 2560,- euro (7 dagen) of 2840,- euro (8 dagen) voor maximaal vier personen en de overtocht met een auto (die niet hoger is dan 2 meter of langer dan 5 meter) met slaaphut aan boord, plus je huisje en boot. Dan ben je per persoon, bij vier personen in totaal voor deze visreis 640,- of 710,- euro kwijt, exclusief eten, drinken, materialen en brandstof. Ideetje?

 

Superaanbieding

Op de website van Cordes Travel kun je allerlei verslagen lezen over deze accommodatie, dat geeft je een goed beeld van de mooie vangsten die al gedaan zijn. Dus is natuurlijk een superaanbieding, dus heb je interesse, bel of mail dan snel met Raffie of Linda, hun gegevens staan op de website bij ‘Contact’. 

 

 

Uitzichtje hoor...

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.