Euromasters wedstrijd Calandkanaal in januari 2019

28 december 2018 | Redactie

Een leuke wedstrijd in het nieuwe jaar om je op tijd voor in te schrijven is de Euromasters die op zondag 13 januari 2019 wordt gehouden. Deze zal in de Europoort plaatsvinden met trio’s en wordt georganiseerd door SVV de Slufter. De wedstrijd wordt gehouden aan het Calandkanaal op drie parcoursen!

Het Calandkanaal is wederom het decor van de Euromasters wedstrijd...

 

Calandkanaal

De drie parcoursen die worden uitgezet aan het Calandkanaal zijn bij het Vliegveldje, de Hondenclub en bij de Maeslandkering. Inschrijven kan t/m woensdag 9 januari 2019 uiterlijk tot 22 uur. Mocht blijken dat er elders meer vis zit, dan kan de organisatie de stekken nog veranderen. Houd hiervoor de Facebookpagina van SVV de Slufter in de gaten. Er is plaats voor maximaal 35 trio’s dus op tijd aanmelden. Aanmelden kan bij Wim Kruining op email wim.kruining@telfort.nl

 

 

Tombola

Voor de wedstrijd zijn alle aassoorten toegestaan (dus ook witten) behalve zachte krab. De wedstrijd duurt van 11 tot 15 uur. Om 17 uur is de prijsuitreiking en een tombola in het clubhuis aan de Dintelhavenweg. Er zijn mooie prijzen te winnen en ook wordt er een kantprijs uitgeloot onder de deelnemers. Alle overige informatie is te vinden op Facebook of via HSV Groot-Rotterdam.

 

 

Probeer het eens!

Wie het leuk zou vinden om eens aan zo’n wedstrijd deel te nemen: schroom niet en doe dat gewoon! Het niveau van de deelnemers varieert enorm en tussen de ervaren wedstrijdvissers zijn altijd ook ‘beginnelingen’ welkom. Zolang je de andere deelnemers geen overlast bezorgt, zul je merken dat zo’n wedstrijd vooral ook heel gezellig is, met voor en na het vissen altijd ook ruimte voor een praatje en het uitwisselen van informatie.

 

Wedstrijd aanmelden?

Elke vereniging die een wedstrijd aan of op zee opgenomen wil zien op onze wedstrijdkalender kan ons de benodigde informatie mailen, waarna de belangrijkste gegevens zullen worden geplaatst. En met een beetje geluk zetten wij vervolgens dan juist uw wedstrijd ook nog eens extra in de spotlights als Wedstrijd van de week.
 
Mail de benodigde informatie daartoe in de vorm van een Word-document (bij voorkeur geen vormgegeven pdf) en zo mogelijk ook één of twee passende foto’s naar redactie@publishinghouse.nl

 

Volledige wedstrijdkalender

Voor de volledige wedstrijdkalender, klik hier.

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.